≫ 

Zaplenjeno 7 tona meda u Uroševcu i Đeneral Jankoviću

Kosovska policija danas je u dve odvojene akcije, u Uroševcu i Vitini, sprečila krijumčarenje robe

  • 3
Kosovska policija zaplenila 7 tona meda, tekstil, klima uređaje, auto delove, telefone i druge proizvode

Foto: Kosovska policija

Kosovska policija danas je u dve odvojene akcije, u Uroševcu i Vitini, sprečila krijumčarenje robe i zaplenila preko 7 tona meda, tekstil, klima uređaje, auto delove, telefone i druge proizvode, prenosi Kossev.

Pogranična policija regiona Istok sinoć je, dva sata posle ponoći, obaveštena da se iz sela Debelde u Vitini kreće nekoliko vozila za koje se sumnja da prevoze krijumčarenu robu.

Policijske jedinice zaustavile su vozilo bez registarskih tablica kojim je upravljao I. S. (35) u selu Kabaš, ispred ulaza u njegovu kuću.

Prilikom kontrole vozila u njemu je pronađen tekstil, klima uređaji, auto delovi, ukrasi za kuću i vozila, prirodni lekovi, sirovina za šišu, sveske i knjige, telefon Iphone 13 i drugi predmeti za koje policija navodi da su prokrijumčareni iz Severne Makedonije.

U saradnji sa Kosovskom carinom i Agencijom za hranu i veterinu, policijski službenici pretresli su još jednu lokaciju i zaplenili još tekstila, različita sredstva za higijenu i značajnu količinu mlevenog mesa.

U policijskom izveštaju nije precizirano na kojoj lokaciji je izvršen pretres.

Odlukom tužioca I. S. određeno je 48-časovno zadržavanje, a sva roba poslata je na carinski terminal.

Kosovska policija regiona Uroševac je danas u podne, u odvojenoj akciji, pretresla četiri lokacije u Uroševcu i Đeneral Jankoviću, a zbog sumnje da se na njima nalazi roba bez porekla.

Prilikom kontrole magacina u Uroševcu pronađeno je i zaplenjeno 5,033 kilograma meda, dok je u Đeneral Jankoviću pronađeno 2,075 kilograma istog.

Na licu mesta nalaze se službenici kosovske carine, inspektori Agencije za hranu i veterinu i jedinica za privredni kriminal Kosovske policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    22. septembar 2022 | 06:14

    E neka uhvaćena mreža med dilera. Krajnje vreme im je bilo. Zamislite molim vas da je taj med dosao do odredišta koliko bi se deca osladilo. Cuo sam da oni to prepakuju u male kesice i daju ljudima u kaficu ili restoranima a tajni kod da bi dosao do te kesice je čaj sa medom. I kupci to kupuju za dvesta din.eej. sva sreća da su ih zaustavili Al nažalost posiljka sa heroinom je promakla.

  • Др

    22. septembar 2022 | 10:06

    Медна мафија!???

  • Zasto!!!

    22. septembar 2022 | 07:38

    Stoo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA