≫ 

Muškarac iz Kruševca pretukao rođaka zbog vozila: Svemu prethodila svađa, jedan uhapšen, drugi u bolnici

Protiv još dvojice, koji su rođaci osumnjičenog, od 23 i 27 godina, koji su pretili oštećenom, policija će podneti krvične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti

  • 0
Hapšenje Foto: Shutterstock

Policija u Kruševcu, uhapsila je S. P. (29) iz ovog grada, zbog postojanja  sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, javlja Pink.

On se sumnjiči da je juče u Kosančićevoj ulici pretukao četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji se sa njegovim rođakom prepirao oko parkiranog vozila.

Povređeni muškarac je zbrinut u kruševačkoj Opštoj bolnici.Takođe, protiv dvojice rođaka osumnjičenog, 23 i 27 godina, koji su pretili oštećenom, policija će podneti krvične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, S. P. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA