≫ 

Uznemirujuće: Ovo je snimak ubistva Jovana Vukotića

Tamošnja policija uhapsila je Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, a potom i još 10 osoba koje su učestvovale u ovoj likvidaciji

  • 3

Jovan Vukotić ubijen je 8. septembra u Istanbulu u Turskoj, a sada se pojavio i snimak njegove likvidacije na kojem se vidi motor koji juri pored njegovih kola i ispaljuje rafal.

U kolima je sa njim, podsetimo, za vreme ubistva bio njegov vozač E. K., za koga se kasnije ispostavilo da je poznatio narko-bos koji je hapšen sa 800 kila kokaina i 4,5 miliona evra, potom trudna supruga Maša M. i dete, odnosno, ćerka.

Nekoliko dana kasnije, tamošnja policija uhapsila je Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, a potom i još 10 osoba koje su učestvovale u ovoj likvidaciji. Kao glavni organizator naveden je Bariš Nek.

Za Živkovića se navodi da je rođak vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

- Turska policija je do sada otkrila da je Vukotić bio praćen četiri meseca i to pomoću GPS uređaja koji su mu bili zakačeni za kola. Naime, pronađeno je tri uređaja za satelitsko praćenje. Dva su stavilu u gepek, jedan ispod kola - saopštili su turski mediji od svojih izvora u policiji i dodali da je nekoliko puta bio planiran napad na vođzu "škaljaraca", ali da nije bio dobar trenutak.

Takođe je navedeno da je za njegovo ubistvo ukupno plaćeno milion i po evra. Njega su "radile" dve ekipe ljudi po nalogu, kako se sumnja, kavačkog klana. Praćenje i logistika trajali su 4 meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA