≫ 

Sutra sahrana dečaka koji je preminuo u Malom Zvorniku: Majka ih napustila pre 3 godine, sada je tu

U trošnoj kući Ahmetovići su koristili agregat za osvetljenje i grejanje

  • 1
mali zvornik tragedija decak Foto: D. Grujić

Devetogodišnji dečak iz porodice Ahmetović, koji je nastradao u tragediji u selu Radalj kod Malog Zvornika, biće sahranjen sutra.

To su potvrdili najbliži članovi porodice koji su se danas okupili u kući tuge.

Kako je navela Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice u Loznici, devojčica stara 11 godina i otac Dragan (39), koji su hospitalizovani zbog gušenja gasovima kada se pokvario agregat, stabilnog su opšteg stanja. Devojčica leži na pedijatriji, a otac u jedinici intenzivnog lečenja.

mali zvornik tragedija decak Foto: D. Grujić

Dvoje najmlađe dece je zbrinuto kod rođaka.

U kući u kojoj se dogodila tragedija danas se pojavila i majka koja je porodicu navodno napustila pre tri godine i tetka četvoro mališana koji su ostali da žive sa ocem Draganom.

Ahmetovići su živeli teško, naročito od kada se otac razboleo i više nije mogao da radi i zarađuje kao ranije. Jedva su se prehranjivali od socijalne pomoći i dečijeg dodatka koji su bili jedini stalni prihod.

- Deca su bila poslušna iako su živela u teškim uslovima. Najstarija devojčica je najviše pomagala, umela je da umesi hleb, skuva ručak i pospremi po kući. Ona je sada u bolnici i molimo se da prežive i ona i otac - kažu u selu.

mali zvornik tragedija decak Foto: D. Grujić

U trošnoj kući Ahmetovići su koristili agregat za osvetljenje i grejanje, pa se pretpostavlja da su se dečak, njegova starija sestra i otac nagutali otrovnog dima zbog kvara na aparatu.

Uviđaj na mestu tragedije su obavili pripadnici policije iz Loznice, a istragu sprovodi osnovno javno tužilaštvo koje je naredilo i obdukciju tela nastradalog dečaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raca

    24. septembar 2022 | 20:38

    Sirotinja i bogu si teška Jedni umiru zbog nemanja drugi neznaju šta će id besa . I ta majka nije bila za majku. Normalna majka ne napušta decu već grebe da bar nešto priušti svojoj deci. Životinje imaju bolji majčinski instikt. Tuga do boga. Bože spasi svu normalnu decu ovog sveta. Amin..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA