≫ 

Silovatelj kad dobije seksualni nagon može da napadne i dete i stariju ženu: Svedočenje bivšeg pripadnika MUP

- Sećam se da je radnicu koja je tada imala oko 30 godina silovao uz pretnju noža. Sečivo je bilo dugačko oko 15 centimetara. Ona se od straha paralisala, priča Remović

  • 6
Dragiša Remović, bivši pripadnik MUP, Igor Milošević silovatelj

Foto: Privatna arhiva, Twitter/Sabljalo

Dragiša Remović, bivši šef odseka za seksualne delikte MUP-a Srbije za "Telegraf.rs" priseća se kako je učestvovao u potrazi za serijskim silovateljem Igorom Miloševićem davne 2007. godine.

Dragiša Remović, bivši pripadnik MUP

Foto: Privatna arhiva

- Te godine pušten je iz zatvora zbog silovanja. Za manje od 20 dana počinio je jedno silovanje i 5 razbojništva. Birao je butike u kojima su radile žene i koji su bili uvučeni. Sećam se da je radnicu koja je tada imala oko 30 godina silovao uz pretnju noža. Sečivo je bilo dugačko oko 15 centimetara. Ona se od straha paralisala- priča Remović.

Prema njegovim rečima, potraga je trajala nekoliko dana. Informacija da Milošević nije imao mesto prebivališta, da nije imao porodicu, da se nije znalo gde živi i spava otežavala im je posao.

- Tog 20. septembra dobili smo podatak da će se pojaviti kod prijatelja na Ada Huji. Kada je video pripadnike Interventne jedinice MUP-a odmah se predao- dodaje Remović.

Igor Milošević silovatelj

Foto: Twitter/Sabljalo

Prema rečima našeg sagovornika, pitaje je dana kada će Milošević napraviti novo krivično delo.

- On nema novac, bez posla, mesta stanovanja...Siguran sam da će počiniti neko razbojništvo. Isto tako tvrdi da kada mu proradi seksualni nagon može da napadne bilo koga od deteta, devojke, žene do starije gospođe- kaže naš sagovornik.

Podsećanja radi, Igor Milošević serijski silovatelj uhapšen je 20. septembra 2007. godine. Osuđen je na 15 godina zatvora. Na slobodu je pušten u utorak prošle nedelje.

Od tog dana ga Beograđani slikaju i viđaju po celom gradu.

- On je dobio potvrdu da je odležao kaznu zatvora. Ima rok do mesec dana da izvadi ličnu kartu. Verovatno će se obratiti Centru za socijalni rad za pomoć- objašnjava Remović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    26. septembar 2022 | 13:43

    Hocemo li raspredati o ovome danima. Ovo postaje opsesivno, imam decu, zensko sam, drugarice, sestre..... Stavite ga u neku ustanovu, aman.

  • Kalabic

    26. septembar 2022 | 13:37

    Ama kastrirajte takve osobe.

  • ТРЕБИЊЕ ЛЕОТАР

    26. septembar 2022 | 13:50

    Кастрирати и да видимо онда 👌😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA