Poginuo policajac iz Leposavića: Vozilo prešlo u suprotnu traku pa udarilo u kamion

Policajac Z. A. je preminuo na licu mesta

  • 1
Saobraćajna nesreća kombi auto Foto-ilustracija: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas poginuo je policajac zaposlen u stanici regiona Sever u Mitrovici, a koji je bio van službene dužnosti, potvrđeno je iz Kosovske policije, piše Kossev.

U nezgodi su učestvovala dva vozila – putničko kojim je upravljao preminuli policajac Z. A. iz Leposavića i teretno vozilo za čijim je volanom bio O. O. iz Gnjilana.

Do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač Z. A, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku i prednjom stranom udario u teretno vozilo koje se kretalo istim delom puta.

Z. A. je preminuo na licu mesta, a na vozilima pričinjena je velika materijalna šteta. Policija je izašla na teren i izvršila uviđaj. Vozaču kamiona određeno je 48-časovno zadržavanje.

S obzirom na to da je u nesreći učestvovao pripadnik Kosovske policije, o istoj je obavešten i kosovski policijski inspektorat. Slučaj je pod istragom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    28. septembar 2022 | 19:50

    Ako je policajac prešao na drugu stranu i udario u kamion, zašto je vozaču kamiona odredjen pritvor?! Zar policajac nije kao i svaki drugi učesnik u saobraćaju kad je van dužnosti...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA