≫ 

Oglasilo se tužilaštvo o hapšenju silovatelja Igora Miloševića

Iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim

  • 15
Igor Milošević silovatelj

Foto: Twitter/Sabljalo

Nakon sto je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina ,,Informer'' protiv Igora Miloševića ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, Odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom zbog krivicnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st.3 KZRS.

Naime, iz navoda prijave krivicno delo izvrseno je dana 27.09.2022. godine na stetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim ,a u vez irazgovora sa njim,odnosno davanja izjava za vreme snimanja. U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u tužilaštvu.

On je danas uhapšen u centru Beograda i nije pružao otpor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    30. septembar 2022 | 15:07

    Presmešno.

  • Hohar

    30. septembar 2022 | 15:49

    OVO JE JAKO SUMNJIVO...MISLIM DA SE KRSE PRAVA

  • Nebojša Berak

    30. septembar 2022 | 16:09

    Prvo i osnovno za silovanje mora da se uvede FIZICKA KASTRACIJA. Drugo, on je odsluzio svoje i sada se izmisljaju bajke za hapsenje, a elementarna logika nalaze da postoji sajt sa fotografijama pedofila i silovatelja. Isto tako i za one koji prijave lazno silovanje uvesti identicne kazne kao ona manekenka pre nekoliko godina sto je napravila laznu prijavu. Za silovanje dece DOZIVOTNA ROBIJA BEZ PRAVA POMILOVANJA. Mi nemamo propisane procedure sta i kako se postupa i gde se i kako smestaju i kako se kontrolisu nakon izdrzane kazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA