Ukinut pritvor Ćeraniću optuženom za ubistvo Božovića na Bežanijskoj kosi: Određen mu elektronski nadzor

Završne reči u ovom postupku zakazane su za 6. oktobar

  • 4
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Milošu Ćeraniću, koji se tereti da je krajem novembra 2018. godine ubio crnogorskog državljanina Draga Božovića na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Usvajanjem žalbe njegovog advokata Ivane Ostojić sud je Ćeraniću ukinuo pritvor, potvrdila je Ostojić za Tanjug.

Umesto pritvora određena mu je mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor. Završne reči u ovom postupku zakazane su za 6. oktobar.

Optuženom Ćeraniću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, a nalazio se u pritvoru od hapšenja u decembru 2018. godine.

Optuženi od početka postupka tvrdi da je pucao u samoodbrani, te da je Božović prvi potegao pištolj na njega. Takođe, on je tokom suđenja rekao da se sastao sa Božovićem zbog sukoba koji su imali od ranije.

Nakon toga, kako Ćeranić tvrdi, ubijeni je prvi potegao oružje, a on je nasumično počeo da puca bez namere da ga ubije.

Božović je tada pogođen sa više hitaca, nakon čega je prevezen u bolnicu gde je 1. decembra podlegao povredama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    1. oktobar 2022 | 07:36

    E,svaka čast za presudu!!! 👏👏 DVOBOJ kao u kaubojskim filmovima?? I lik odleži samo 3 godine i dobije pomilovanje i "nanogicu" 😳😵‍💫 MA BRAVO!! To nema ni u Boliwudu 🤣😂 Ubio čoveka,pri tome,išao je da se nađe sa njim:"zbog neraščišćenih računa" pa poneo pištol???? Ako to nije PREDUMIŠLJAJ,šta je onda?? Naučite me,molim vas 🙏🙏🙏

  • Sudija Dred

    1. oktobar 2022 | 07:31

    Dobro došli na "Divlji zapad" 🤗🤭 Au,kakva presuda 😳 BRAVO za sudstvo,potkupljenog sudiju,advokaticu koja je to "progurala" 👏👏 Znači,DVOBOJI su od sada dozvoljeni??? Pa što ne kažete?? Imam i ja kući pištolj,od sada bez njega ne izlazim 😊😇 Jer,možda će neko na mene prvi da potegne,pa da se branim nasumičnim pucanjem 🤭🤭🤫🤫😂🤣😂

  • Bhm

    1. oktobar 2022 | 07:52

    Sr bi stan!Bezite deco u Pakistan,Kongo,Honduras,Meksiko,Iran,Severnu Koreju ma bilo gde na svetu samo ne ostajte u ovom čemeru!Gori smo od najgorih i to za mnogo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA