≫ 

"Nije pravio probleme, viđali smo ga u društvu jedne devojke": Komšije mladića koji je ubio majku na Voždovcu

Telo majke nađeno je tokom noći s povredama glave u stanu u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu

  • 1
Vojvode Stepe ubistvo sin majka majku

Foto: montaža : Google maps, Shutterstock

Beogradska policija je uhapsila Đ. M. (26) zbog sumnje da je ubio svoju majku u stanu na Voždovcu.

- U šoku smo. Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo- kaže komšinica žene koja živi u njihovoj zgradi na Voždovcu u izjavi za Blic.

Kako komšije dalje objašnjavaju, Đ. Marić se bavi muzikom i stalno trenira, te da su ga u poslednje vreme često viđali u društvu jedne devojke, ali da, kako kažu, više od toga ne znaju i da su za ovu tragičnu vest većinom saznali iz medija.

- Bio je dobar i izgledao je sasvim normalno. Znao je da ostavi lep bakšiš. Nikada nije pravio probleme, a da smo mi za to čule. Jednostavno, nije privlačio mnogo pažnje i bio je uvek fin - kažu za "Blic" zaposlene u obližnjem kafiću za mladića osumnjičenog za ubistvo majke.

Podsetimo, Đ. Marić (26) uhapšen je jutros nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu.

Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

I devojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u poslednje vreme čudno ponašao, te je samo dan pre hapšenja izazvao incident u Ruveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu devojku na motoru i oborio je, te je, nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    1. oktobar 2022 | 14:09

    Dozivotnu za ovakve monstrume,udara devojke,majku ubio....pa kad je tako jak sto ne udari na nekog muskarca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA