Đorđe pretukao majku, pa udarao tupim predmetom u glavu do smrti: Ubica sa Voždovca sutra pred tužiocem

"On se u poslednje vreme dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku, koja je bila na motociklu"

  • 1
Barajevo, uviđaj, mrtvo telo, policija

Foto: Shutterstock, Telegraf

Đorđe M. (26), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju majku u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, biće saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu.

Njemu se, kako je saopštio MUP, na teret stavlja da je u stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu svojoj majci (61) zadao više udaraca tupim predmetom u predelu glave, koja je usled zadobijenih povreda preminula.

Kako navode, Đorđu M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, prema rečima njegove sestre Đ. M., on se u poslednje vreme dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku, koja je bila na motociklu.

Nakon što je policiji javljeno da se žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mesta. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo.

BONUS VIDEO:

Video: Ilija koji je ubio oca, majku i dedu nije stigao u Viši sud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    1. oktobar 2022 | 23:15

    Toga vise ne pustajte iz zatvora u protivnom ubice jos nekoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA