≫ 

Prebio majku nasmrt, drugi zario ženi nož u vrat, treći smrskao supruzi glavu: 3 stravična ubistva za 10 dana

Od početka godine u Srbiji je ubijeno 24 žene

  • 2
ubistvo žene Foto: Shutterstock, Nikola Anđić, Marko Jovanović

Vest da je Đorđe M. (26) pretukao, pa udarao majku do smrti u glavu u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu otvorila je bolnu temu o nasilju nad ženama. Ona je inače 24. ubijena žena od početka ove godine, a treća u roku od samo 10 dana u Srbiji.

Ženu tukao, pa joj vezao nos i usta da ne bi dozivala pomoć

U Zemunu je pre desetak dana Seljamet D. (34) uhapšen nakon što je, kako se sumnja, svojoj supruzi S. S. (27) prvo vezao nos i usta, pa je tukao drvenim predmetom kojim joj je smrskao lobanju i iste večeri pokušao da se "izvuče" iz zločina iste večeri.

Naime, sumnja se da je on 18. septembra oko 21:30 pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom. U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući.

Oni su nakon toga pozvali Hitnu pomoć i policiju, a nešto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gde je potom uhapšen.

On je saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i branio se ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Ubistvo.

Uzeo kuhinjski nož i zario joj u leđa i vrat pred majkom, pa isekao vene

Dva dana kasnije, Robert V. u Subotici je nožem ubio svoju bivšu suprugu Liljanu dva puta, a koban je bio onaj koji joj je zadao u vrat.

Zločin je počinio u njenoj kući, nakon što mu je Ljiljanina majka otvorila vrata.

On ju je izbo u kuhinji nakon kraće rasprave. Uzeo je nož koji se tu nalazio i ubo je u leđa, potom u vrat.

U kući je za vreme zločina sve vreme bila Ljiljanina majka koja slabo čuje i vidi. Nakon krvavog pira, Robert se odvezao svojim automobilom "pežo 307" u ulicu u kojoj je ranije stanovao sa Ljiljanom i u pomenutom autu isekao vene.

Policija je nakon njegovog bekstva raspisala poteru i apel koji je glasio:

"Apelujemo na građane Subotice koji na ulici primete crveni "pežo 307 (stariji model) registarskih oznaka SU 129-ZM da o tome što pre obaveste putem broja 192."

Nađen je narednog jutra krvav i bez svesti, ali sa znakovima života nakon čega je hospitalizovan.

Robert je, kako navode meštani, maltretirao Ljiljanu i ranije i bio je alkoholičar zbog čega ga je ona i ostavila. Nikada ga nije prijavila za nasilje. Imaju jednu ćerku koja se odselila iz Srbije.

Razveli su se pre nekoliko godina, ali je on stalno proganjao. Bio je zaposlen na benzinaskoj pumpi, a ona je radila u fabrici.

Prema poslednjim navodima, Robert je van životne opasnosti.

Đorđe pretukao majku, pa udarao tupim predmetom u glavu do smrti

Đorđe M. (26), koji uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju majku u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu.

Njemu se, kako je saopštio MUP, na teret stavlja da je u stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu svojoj majci (61) zadao više udaraca tupim predmetom u predelu glave, koja je usled zadobijenih povreda preminula.

Kako navode, Đorđu M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, prema rečima njegove sestre Đ. M., on se u poslednje vreme dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku, koja je bila na motociklu.

Nakon što je policiji javljeno da se žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mesta. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo.

BONUS VIDEO:

Video: U ovoj kuću u Zemunu dogodio se stravičan zločin: Muž svirepo ubio suprugu u njihovom domu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munja

    1. oktobar 2022 | 15:49

    Šta je bre ovo , katastrofa, svakog dana po par ubistava, suicida, .... kao da nas truju iz vazduha , opšte nezadovoljstvo , država da sev pobrine po pitanju ove strahote .

  • Cica

    1. oktobar 2022 | 17:28

    Nemojte slucajno da kaznjavate ove siledžije, malo ih zastrašite i to je to. SRAMOTA !!!!!!!! od države i njenih zakona. Doživotnu ovoj bagri i to sa okovima pa u rudnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA