≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđe je osumnjičen za brutalno ubistvo majke na Voždovcu, a predstavljao se kao veliki vernik i sportista

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naime, većina fotografija koje je objavio na svojim profilima su iz teretane, sa treninga, potom slike na kojima drži tri prsta i spominje Boga, kao i plivanje za časni krst

  • 12
Đorđe Marić

Foto: Facebook/Đorđe Marić

Đorđe M. (26) koji se sumnjiči da je ubio svoju majku (61) pre dva dana u soliteru u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, sudeći prema fotografijama koje je objavljivao na društvenim mrežama, predstavljao se kao "vernik, Srbin i osoba koja trenira".

Naime, većina fotografija koje je objavio na svojim profilima su iz teretane, sa treninga, potom slike na kojima drži tri prsta i spominje Boga, kao i plivanje za časni krst.

 

On je, podsetimo, majku ubio pre dva dana, a njeno telo nađeno je jutros. Kako se navodi, tukao ju je, a potom izudarao tupim predmetom u glavu i pobegao iz stana.

Posle ubistva, navodno je trčao ulicom.

Zločin je otkrila njegova sestra D. M. koja je prijavila policiji da ne može da stupi u kontakt sa majkom, da su joj vrata zaključana, a zvono ne radi, Policija je potom obila stan i unutra zatekla jeziv prizor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

I devojka uhapšenog je navodno izjavila da se ponašao čudno u poslednje vreme i da je samo dan pre hapšenja izazvao incident u Ruzveltovoj ulici kada je napao nepoznatu devojku na motoru i oborio je. Tada je priveden i pušten iz stanice.

Đorđe će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

Video: Ilija koji je ubio oca, majku i dedu nije stigao u Viši sud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA