≫ 

Danas će biti saslušan serijski silovatelj Igor Milošević

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Miloševiću je u petak određeno 48-časovno zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki "Informera" koje su radile sa njim intervju

  • 2
Igor Milošević silovatelj Foto: Twitter/Sabljalo

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan Igor Milošević, zbog sumnje da je ugrozio sigurnost novinarki "Informera" koje su sa njim radile intervju, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Milošević, koji je višestruko osuđivani silovatelj, danas prepodne biće priveden na saslušanje.

Tužilaštvu su u petak dostavle krivičnu prijavu protiv Miloševića dnevne novine "Informer".

U prijavi je precizirano da je 27.septembra izvršeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu novinarki koje su vodile razgovor sa njim, saopštilo je tužilaštvo.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Miloševiću je u petak određeno 48-časovno zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki "Informera" koje su radile sa njim intervju.

Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja i on je pre par dana, nakon što je odslužio kaznu od 15 godina, izašao iz zatvora.

Nekoliko dana kasnije "Informer" je objavio intervju sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    2. oktobar 2022 | 08:47

    Ovaj svakako treba da bude u zatvoru to stoji ...Al nije mi jasno kako je to ugrozio novinarke koje su njega tražile za intervju ?

  • A?

    2. oktobar 2022 | 07:36

    Jel' ga saslušava Žeks ili DJV?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA