≫ 

"Razlog napada je banalan i glup": Vesna koju je prebio Miroslav u Mladenovcu kaže da joj je loše posle svega

"Uopšte se ne osećam dobro, ceo dan me zovu članovi porodice i pitaju me kako sam, jako su potreseni nakon što su videli snimak"

  • 13
Mladenovac, bije ženu

Printskrin: Instagram/moj_beograd_rezerva

Vesna I. (48) koju je, sudeći prema snimku koji je obajvljan na društvenim mrežama, pretukao Miroslav D. (57) u Mladenovcu, koji je potom pobegao, a zatim sam predao u pratnji advokata, kaže da ju je navedeni "prebio iz banalnog razloga".

- Uopšte se ne osećam dobro. Ceo dan me zovu članovi porodice i pitaju me kako sam. Jako su potreseni nakon što su videli snimak - ističe ona za "Blic".

Kaže da je do incidenta bila u dobrim odnosima sa Miroslavom.

- On mi je prijatelj, drug. Konkretan razlog napada je prilično banalan i glup. Moram da dam izjavu u policiji danas ili sutra i da se konsultujem sa advokatom pre nego što iznesem detalje u medije - naglašava Vesna vidno uznemirenim glasom.

"Trebalo je da izađu zajedno"

Podsećanja radi, stravičan incident dogodio se ispred zgrade u kojoj Vesna živi.

Prijateljica brutalno pretučene žene za Informer je objasnila da je Vesna iste noći otišla u Dom zdravlja i dežurnoj ekipi se požalila na povrede. Kako je rekla, Vesna i nasilnik se poznaju skoro 20 godina.

-Znaju se dugo ali nisu bili u vezi. Trebalo je da izađu zajedno. Međutim, kada su došli u lokal on je otišao da sedne za drugi sto. Ona mu je prebacila, što su uopšte izlazili zajedno ako sedi sa drugima. To ga je navodno isteralo iz takta i sve ostalo se vidi na snimku - objašnjava prijateljica pretučene žene.

Prema njenim rečima brutalno prebijanje žene prekinuo je njen sin koji je s prozora video šta se dešava.

- Doktorka koja ju je pregledala odmah je obavestila policiju u Mladenovcu, a zatim joj dala uput da se javi u Urgentni centar u Beogradu.

- On je viknuo i srećom Miroslav je prekinuo. Nasinik ga je poslušao, ali njegovo delo ne sme proći nekažnjeno. Moja prijateljica ima hematom iznad uha ali lekar nije mogao da vidi da li joj je povređena bubna opna. Trpi bolove fizičke i psihičke, emotivno je povređena i ne zna kako da se sada nosi s tim - rekla je prijateljica pretučene žene koja nije želela da joj mediji objavljuju ime.

Video: Muškarac je udara pesnicom u glavu, šamara i davi: Snimak zlostavljanja žene u Mladenovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA