≫ 

Obdukcija pokazala da je Dobrinka umrla u najgorim mukama: Đorđe prećutao motiv ubistva majke na Voždovcu

Zločin se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom

  • 1
Đorđe Marić

Foto-montaža: Google Maps, Facebook/Đorđe Marić, Pixabay

Dobrinka M. (61) umrla je od povreda koje joj je batinama naneo njen sin Đorđe M. (26) i to najverovatnije drvenom motkom u stanu na Voždovcu, saznaje "Telegraf.rs". 

Zločin se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom. Međutim, na njenom licu primetio je povrede, a na zidu i podu krv.

Đorđe Marić

Foto: Facebook/Đorđe Marić

Kako "Telegraf.rs" saznaje, obdukcija je pokazala da je nesrećna žena umrla u najgorim mukama. Naime, nju je sin drvenom motkom tukao po glavi i telu dok nije izdahnula.

- Zvao sam Dobrinku na mobilni telefon. Nije mi se javila i odlučio sam da odem u stan. Otključao sam vrata i našao sam je u spavaćoj sobi. Kada sam prišao video sam da ima povrede na licu. Bila je pokrivena ćebetom. Zvao sam komšije da odmah zovu lekare - ovako je policiji ispričao M. M. otac osumnjičenog mladića za teško ubistvo majke na Voždovcu.

Prema njegovim rečima, Dobrinka je iz Bosne i Hercegovine došla kako bi se starala o bolesnom sinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA