≫ 

Uhapšen oficir saobraćajne policije iz Novog Sada

On se tereti da je u periodu od 30. maja do 13. jula ove godine, koristeći svoj službeni položaj i uticaj, posredovao kod sedmorice saobraćajnih policajaca da ne sankcionišu izvršioce prekršaja koje su otkrili prilikom kontrole saobraćaja

  • 4
Hapšenje MUP, trgovina ljudima

Printskrin: Mup.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su oficira saobraćajne policije N.P. (38) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela trgovina uticajem.

Protiv sedmorice saobraćajnih policajaca biće podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

On se tereti da je u periodu od 30. maja do 13. jula ove godine, koristeći svoj službeni položaj i uticaj, posredovao kod sedmorice saobraćajnih policajaca da

ne sankcionišu izvršioce prekršaja koje su otkrili prilikom kontrole saobraćaja.

Osumnjičenom N.P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    4. oktobar 2022 | 17:00

    Ide kraj godine unutrašnja kontrola policije nema rezultate i umesto da hapse policajce koji saradjuju sa kriminalcima oni se pokrivaju što hapse nekog oficira koji je urgirao kod svojih saobraćaja da puste nekog jadnika koji nije vezao pojas. Bogati odmah se piše 7 prijava i to je rezultat unutrašnje kontrole. U poslednje 3 godine podneli su i uhapsili preko 250 policajca i nisam siguran da li je još neko osudjen od istih. Ne može se sve pokrivati samo hapšenjem, mora imati i neki pravni i valjani razlog.

  • Miodrag

    4. oktobar 2022 | 16:51

    Najstrože kazniti, ceo sistem nam je truo, sud treba pokazati odlučnost da u skladu sa zakonom pošalje poruku da takva krivična dela neće tolerisati!

  • Boža zemunac

    4. oktobar 2022 | 16:01

    I koliko su love uzeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA