≫ 

Uhapšeni nasilnici iz okoline Smedereva: Pretukli dve osobe palicama, oštetili automobil

Zamenik javnog tužioca je saslušao osumnjičene i sudiji za prethodni postupak podneo predlog za određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke

  • 2
Tuča, nasilje, bejzbol palica, kriminal Foto: Shutterstock

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina, određeno je zadržavanje prema M. Ž. (39), M. R. (31) i S. Ž. (32).

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 01.10. 2022. godine, oko 4.15, u blizini mlina „Matejić“ na lokalnom putu Mihajlovac - Ralja, oštećenima M.I. i B.N. naneli više udaraca nogama i rukama, od kojih su oštećeni zadobili telesne povrede, te da su istom prilikom čvrstim predmetom oštetili putničko motorno vozilo u vlasništvu jednog od oštećenih lica. Ovom događaju je prethodila duža verbalna rasprava u lokalnom ugostiteljskom objektu u Mihajlovcu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Zamenik javnog tužioca je saslušao osumnjičene i sudiji za prethodni postupak podneo predlog za određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

- U daljem toku postupka biće prikupljeni dokazi na osnovu kojih će se utvrditi tačne okolnosti pod kojima se događaj odigrao, pri čemu će od naročitog značaja biti dalji tok događaja tog istog jutra - dodaje se u saopštenju:

- Naime, neposredno nakon opisanog događaja, iz za sada neutvrđenih razloga, upravo na oštećenog M.I, koji se tom prilikom kretao levom kolovoznom trakom, naletelo je putničko motorno vozilo kojim je upravljao M. Ž. (29). Oštećeni M.I. je zbog zadobijenih teških telesnih povreda prebačen na Klinički centar u Beogradu, gde mu je nakon hirurške intervencije odstranjena slezina, a zbog mnogobrojnih povreda u vidu preloma se za sada nalazi u veštačkoj komi, a na osnovu rezultata istrage biće utvrđeno da li se opisani događaji nalaze u uzročno-posledičnoj vezi kao i tačni uzroci nastanka pretrpljenih povreda, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zijad Žigić

    5. oktobar 2022 | 10:48

    Koliko sam razumeo, čovek je još u komi.... A ovi optuženi za nasilničko ponašanje?! Pokušaj ubistva bre!!

  • Wilson

    5. oktobar 2022 | 05:29

    Odmah uvesti smrtnu kaznu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA