≫ 

Užasan zločin u Vršcu potresao Srbiju: Otac zadavio ćerku, slično zverstvo dogodilo se pre 5 godina u Rakovici

Pre gnusnog čina on je svojoj ženi sa kojom je u procesu razvoda, poslao poruku "ubiću dete i sebe"

  • 2
Nasilje nad decom tuca silovanje porodično nasilje

Foto: Shutterstock

Marko B. iz Vršca (35) ubio je danas svoju dvogodišnju ćerku u porodičnoj kući, a potom izvršio samoubistvo vešanjem.

Prema saznanjima, on je svoju ćerku udavio, a pre gnusnog čina, svojoj ženi, sa kojom je u procesu razvoda, poslao poruku "ubiću dete i sebe".

Nesrećna žena je odmah pozvala policiju, ali je već bilo kasno.

Ovaj monstruozni zločin koji je potresao srpsku javnost, podsetio je na slično užasno delo koji se pre pet godina desilo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, u Beogradu.

Tada je Marko Nikolić (43) ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38).

Nikolić je do Centra došao noseći sina u rukama u maltene besvesnom stanju kog je, ispostaviće se, udavio, tresnuo je dete na pod i napao Maju.

Nasrnuo je na nju pesnicama i nožem. Jadna žena je uspela da pobegne iz zgrade, ali ju je sustigao na parkingu i zadao smrtonosne ubode.

Nikolić je ubrzo uhapšen i poslat u Centralni zatvor.

- Nikolić se u pritvoru ponaša kao da je na odmoru. Jednostavno, jede, spava, gleda televiziju, i s advokatom, koji ga posećuje, sprema odbranu. S tom trojicom pritvorenika jedva progovori koju reč, odnosno ponaša se kao da oni nisu tu. Inače ne pravi nikakve probleme i svoje obaveze u pritvoru bez pogovora izvršava - rekao je tada izvor iz zatvora.

Nikolić je u zatvoru izvršio samoubistvo, napavši prvo staklom drugog zatvorenika, a potom je presekao sebi vrat i ubio se.

On je sahranjen u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    4. oktobar 2022 | 19:55

    I za jedno i za drugo ubistvo, a i za mnoštvo drugih, izraziti krivci su socijalni radnici (čitaj neradnici) koji nemaju ni trunku savesti, odgovornosti niti morala, ne žele da se zameraju nasilnicima i baš ih briga za žrtve, zaniju ih samo njihove ogromna plate koje dobijaju nizašta, za besmisleno pojavljivanje na radnom mestu. Smrt ove dece i žena je na njihovim rukama.

  • DARKO 100%

    4. oktobar 2022 | 19:55

    Sve ljudske i drustvene vrednosti su urusune,pola Srbije i siri defektizam kao vrednosti 21 veka,ostalo,druge polovine Srbije mora da trpi sve bolesti ovog sveta sto nam se namecu u kao vrednosti,i cudimo se onda sta nam se desava,pogledajmo u oci istine,jer putem neistine hodamo zatvorenih ociju,a kad nam se oci naglo otvore onda nas istina zaboli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA