"Dole lezi, dole, dole!": Ovako je uhapšen kriminalac sa 4 kilograma heroina koji ima slovo "D" na paketima

Osim heroina, nađeno je i sedam kilograma smese paracetamola i kofeina, digitalnu vagicu za precizno merenje i druge predmete namenjene za prodaju opojne droge

  • 1

Pripadnici UKP-a uleteli su na imanje u Beogradu na kojem su uhapsili I.D. (41) za kojeg se ispostavilo da je član organiozovane kriminalne bande čiji su vođa i dva člana u julu ove godine uhapšeni takođe u Beogradu kada je, takođe pronađeno četiri kilograma heroina koji je transportovan kamionom iz Turske.

Kako se vidi iz gore priloženog videa, policjaci su ga oborili na pod, a potom su u rancu pronašli pakete sa oznakom nalik na latinicom pisano slovo "D".

Osim heroina, nađeno je i sedam kilograma smese paracetamola i kofeina, digitalnu vagicu za precizno merenje i druge predmete namenjene za prodaju opojne droge.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krijumčarenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA