≫ 

Uhapšen Milan Lazarević zvani Laza bombaš

Kako se navodi u policijskom saopštenju, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je Lazarević upravljao i pokušala da ga zaustavi, međutime on se oglušio o naređenje i nastavio da vozi

  • 0
MUP, hapšenje, heroin Printskrin: MUP.RS

Policija je danas saopštila da je u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom uhapšen Milan Lazarević zvani Laza bombaš (52) iz Valjeva, koji se skrivao u okolini Uba.

Kako saznajemo, njemu je juče sudsko veće Višeg suda u Beogradu koje vodi postupak protiv takozvane "valjevske grupe" odredilo pritvor, pošto se posle pauze suđenja, nije vratio u sudnicu.

Milan Lazarević se branio sa slobode i juče je uredno došao u sud. Međutim, tokom kratke pauze, išetao je i nije se vratio. Veće mu je zbog toga, zbog opasnosti od bekstva, odredilo pritvor.

Valjevskoj grupi, podsetimo, sudi se pred Posebnim odeljenjem ovog suda zbog više teških krivičnih dela, među kojima je i ubistvo Željka Đedovića (30) iz Valjeva. Kako se navodi u policijskom saopštenju, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je Lazarević upravljao i pokušala da ga zaustavi, međutime on se oglušio o naređenje i nastavio da vozi.

Policija i BIA su ga ubrzo pronašli i uhapsili i on je sproveden u pritvorsku jedinicu. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, po nalogu tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA