≫ 

Uhapšen Albanac osumnjičen za ranjavanje Srbina u Gračanici: Ljubomir van životne opasnosti

Osumnjičenom K.I. određeno je zadržavanje do 48 sati, a policija je oduzela i oružje za koje se sumnja da je iz njega pucano

  • 0
Srbin ranjen na Kosovu i Metohiji, Ljubomir Mirić

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Kosovska policija saopštila je da je uhapšen osumnjičeni koji je u Gračanici pucao iz vatrenog oružja i ranio Srbina, Ljubomira Mirića, i dodala da se osumnjičeni tereti za krivično delo "pokušaj ubistva".

- Prvog oktobra, oko 23 časa, prijavljeno je da je u Gračanici, ispred diskoteke, jedno lice povređeno u pucnjavi. Policija je odmah po prijavi pristupila obrađivanju informacija i preduzela neophodne operativno-istražne radnje u nastojanju da se rasvetle sve okolnosti koje su karakterisale slučaj - navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Osumnjičenom K. I. određeno je zadržavanje do 48 sati, a policija je oduzela i oružje za koje se sumnja da je iz njega pucano, prenosi TV1, piše Kosovo Online.

Na Srbina u Gračanici pucano je u noći između subote i nedelje, on se nalazi u bolnici "Simonida" i nije životno ugrožen.

Ranjeni Srbin je zadobio prostrelnu ranu na desnoj butini gde je metak prošao.

Video: Ovako je uhapšen napadač: Ušao u zgradu u centru Beograda, nožem izbo sledbenike Prve Hristove crkve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA