≫ 

Jovana u jednom danu saznala da joj je brat mrtav, a majka pretučena: Za tragediju krivi ženu iz Beograda

Mlađana Denića tog 29. septembra 2022.godine kolima je, kod skretanja za Ripanj, usmrtio vozač koji je izjavio "da ga nije video jer je bio mrak"

  • 0
Mlađan Denić poginuo Foto: Privatna arhiva

Jovana Borikić iz Beograda podnela je krivičnu prijavu protiv T. I. zbog saznanja da je pretukla i iz automobila, kod skretanja za Ripanj, izbacila njenog rođenog brata Mlađana Denića (32).

Inače, ista žena je samo nekoliko sati kasnije uhapšena jer je pretukla Denićevu majku koja je inavlid.

Mlađana Denića tog 29. septembra 2022.godine kolima je usmrtio vozač koji je izjavio "da ga nije video jer je bio mrak". On je nakon saslušanja u policiji pušten na slobodu.

- Želim da kažem da sam nakon svega podnela krivičnu prijavu protiv Mlađine devojke. Sumnjam da ga je ona to veče pretukla i izbacila iz automobila kod skretanja za Ripanj. Ona je tog dana i uhapšena jer je pretukla moju majku. Bila je pijana. Rekla joj je da će "završiti kao sin". Nadam se da ću uskoro saznati šta se dogodilo sa mojim bratom i kako se kobne noći našao na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj - objašnjava Jovana.

Kako "Telegrf.rs" saznaje, T.I. je privedena u policiju nakon prijave da je tukla majku od svog dečka.

- Žena je bila u krevetu jer je invalid. T.I. ju je prvo verbalno napala, a zatim i fizički. Kada je dovedena u policijsku stanicu imala je oko 1.7 promila alkohola u krvi. Zbog krivičnog dela nasilja u porodici određen joj je pritvor. Obdukcija Denića potvrdiće da li je on pre nesreće i pretučen - dodaje naš izvor.

Kako nam kaže Jovana nakon svega samo želi da sazna da li je ista osoba odgovorna za smrt njenog brata i prebijanje majke.

- Mlađan je nekoliko minuta pre smrti pozvao najboljeg prijatelja i zamolio ga da dođe po njega. Tada mu je i rekao da se nalazi kod skretanja za Ripanj. Više ga nije čuo jer se telefon ugasio. Sećam se da sam pokušavala brata da dobijem na mobilni telefon. Bio je nedostupan - priča Jovana.

Kada je videla da joj nema Mlađe tražila ga je gde god je pomislila da može biti. U novinama je videla da je bila nesreća kod skretanja za Ripanj, ali da je nastradao muškarac od 50 godina.

- Na kraju sam otišla u policiju u Odeljenje za nestale. Objasnila sam im da mi nema brata i da sumnjam da je on nastradao u nesreći kod skretanja za Ripanj. Ponudili su mi da pogledam slike koje su napravljenje tokom uviđaja. Nikada neću zaboraviti koliko mi je sve to jezivo bilo. Odmah sam prepoznala brata na fotografijama- priča Jovana.

Nakon obdukcije organizovala je Mlađinu sahranu.

Video: Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata čekićem u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA