≫ 

Smrt devojčice Petre iz Vršca digla na noge celu Srbiju: Protest ispred Centra za socijalni rad

Među okupljenima pojavile su se parole sa natpisima: "Žene će vam doći glave", "Ne želimo institcuije da nas štite", "Petra je bila nečije dete", "Tažimo imena saučesnika u zločinu" i "Krv je na vašim rukama"

  • 10

Centar za socijalni rad u Vršcu oblepljen je plakatima građana koji su došli u znak protesta nakon ubistva dvogodišnje Petre Budimirović.

Nju je ubio otac Marko Budimirović. Prema rečima rođake, otac je taj dan po odluci Centra za socijalni rad dobio dete. Pre zločina supruzi Suzani poslao je poruku "ubiću dete, pa sebe".

O celom slučaju nismo dobili odgovor na pitranja već treći dan.

Na protestu se nalazi i majka i baka ubijene Petre.

Protest Vrsac smrt Petra Budimirović Foto: Telegraf

Među okupljenima pojavile su se parole sa natpisima: "Žene će vam doći glave", "Ne želimo institcuije da nas štite", "Petra je bila nečije dete", "Tažimo imena saučesnika u zločinu" i "Krv je na vašim rukama".

Ispred ulaza u zgradu Centra za socijalni rad nalazi se obezbeđenje, a niko od naldženih iz ove institucije još uvek ne izlazi pred građane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nice

    7. oktobar 2022 | 13:49

    Bravo,tako treba,dosta vise njihove gluposti,dosta vise da stradalju neduzna deca,svi na ulice!!!A gospoda da lepo odgovara za ovaj zlocin.

  • Zoran

    7. oktobar 2022 | 13:55

    Centri su leglo korupcije i nestručnog postupanja sve na odgovornosti i u zatvor.

  • Micika

    7. oktobar 2022 | 13:58

    Podržite žene, žene nikad nisu bile ovoliko zapostavljene nego sada, dajte ženama sigurnost. Drzavo uzmi se u pamet ko će da vam radja kad ovako radite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA