Harmonikaš mu pevao i svirao do ponoći, a onda ga je Aleksandar prebio nasmrt: Podignuta optužnica u Nišu

Osumnjičeni i njegova žrtva su zajedno proveli veče u jednoj niškoj kafani. Ferat je svirkom na harmonici i pesmom zabavljao goste da bi oko ponoći odlučio da prekine sa muzikom...

  • 1
Ferat Asanović Foto: Telegraf/D.K

Protiv Aleksandra Selimovića (35) iz Gornjeg Matejevca podignuta je optužnica u Višem javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je nasmrt pretukao harmonikaša Ferata Asanovića (68). 

Podsetimo, osumnjičeni i njegova žrtva su zajedno proveli veče u jednoj niškoj kafani. Ferat je svirkom na harmonici i pesmom zabavljao goste da bi oko ponoći odlučio da prekine sa muzikom. To se nije dopalo Selimoviću koji ga je nakon izlaska na ulicu napao i pretukao.

- Ferat je gostima svirao i pevao a A.S. mu je naručene pesme plaćao. Zajedno su pili i družili se da bi mu Ferat u jednom trenutku kazao da mu je dosta i da je sa zabavom gotovo. Oko ponoći su zajedno izašli iz kafane kada je, kako se sumnja, besan što ga je Ferat odbio, A.S. brutalno pretukao nesrećnog čoveka. Njegovo telo je oko 3.30 sati iza ponoći primetio jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć. Harmonikaš je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Ferat je dugo godina živeo u niškom naselju Stočni Trg dok je poslednje dane proveo u prihvatilištu za socijalno ugrožene osobe. Njegove komšije ga pamte kao izuzetno dobrog i mirnog čoveka.

Selimoviću preti kazna do 12 godina zatvora.

BONUS VIDEO:

Video: Tuča na svadbi: Udovica žali muža koga je od batina ubio sestrić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA