≫ 

10 ljudi ga ispratilo: Sahranjen ubica deteta iz Vršca

Marko je dete udavio u posudi sa vodom, pa se obesio. Pre zločina supruzi Suzani je posalo poruku - "ubiću dete, pa sebe"

  • 7
Marko Budimirović, umrlica Foto: Telegraf

Marko Budimirović(35) koji je ubio ćerku Petru (2) , pa presudio sebi sahranjen je danas u groblju na Vršcu.

Njega je ispratilo deset ljudi, a sveštenik nije bio prisutan.

Sahrana Marko Budimirovic Foto: Telegraf

Samo tri sata ranije ispred Centra za socijalni rad održan je protest građana na kom se pojavila Suzana majka ubijene devojčice.

Protest Vrsac smrt Petra Budimirović majka Suzana Foto: Telegraf

- Želim svima da se zahvalim na ovoj podršci iz sveg srca, na osećanju i svemu... Neću dozvoliti više nijedno dete prođe kao moja Petra. Nijednoj ženi se ne veruje u ovoj zemlji - kroz suze, jecaje i vapaj počela je svoju ispovest ispred Centra za socijalni rad Suzana Budimirović, majka ubijene devojčice Petre (2) iz Vršca.

- Može žena da priča šta god hoće...

- Svi neke papire popunjavaju, a moje ćerke nema.

- Ja se nadam da ću moći da napravim Fondaciju, da se više nikome ne desi kao što je mojoj ćerki i meni. Sve će da se dokaže kroz šta sam prošla, svi su umreženi - kaže Suzana.

Marko je dete udavio u posudi sa vodom, pa se obesio. Pre zločina supruzi Suzani je posalo poruku - "ubiću dete, pa sebe".

Presuda

Prema presudi, u vremenskom periodu od 2017. godine i zaključno sa 29. aprilom 2022. usled mešovitnog poremećaja ličnosti i anksiozno depresivnog poremećaja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje supruge tako što ju je u dužem vremenskom periodu fizički i psihički zlostavljao ograničavajući joj kretanje, te nedozvoljavajući joj da se viđa sa kim želi, određujući joj koje knjige sme da čita, nedozvoljavajući joj da koristi bilo kakvu vrstu društvenih mreža dok je on na poslu, želeći da uspostavi potpunu kontrolu nad njenim životom, te kada bi se za bilo šta usprotivila udario bi joj šamar za svaku sitnicu.

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B. Frankfurt

    7. oktobar 2022 | 18:15

    Koliko god da si lud,bolestan,poremecen ne mozes ubiti svoje dete.

  • Leona

    7. oktobar 2022 | 18:08

    A bio fin i kulturan, lepo se javljao komšijama..... Uvek to čujemo posle o nasilnicima.

  • Užas

    7. oktobar 2022 | 17:48

    Čovek je trebalo.da se leči , gde su neuropsihijatri , policija sudstvo ????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA