≫ 

Istraga slučaja zaplenjenih 80 kg droge u Nišu: Ispituje se od koga su je Albanci kupili i kome je namenjena

Ispituje se od koga su Džemajli Ilijazi i Agim Redžepi koji su osumnjičeni da se nalaze na čelu ove narko - kriminalne grupe kupili drogu i za koje tržište je bila namenjena

  • 0

Istraga slučaja zaplene 80 kilograma marihuane u Nišu, kako je rečeno za Telegraf, trenutno ide u dva pravca. 

Ispituje se od koga su Džemajli Ilijazi i Agim Redžepi koji su osumnjičeni da se nalaze na čelu ove narko - kriminalne grupe kupili drogu i za koje tržište je bila namenjena.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je samo trebalo da prođe kroz Srbiju i ode u Tursku.

Policija je prvo, podsetimo, u Nišu uhapsila I. P. (29) nakon što je u kamionu kojim je upravljao pronađeno 30 kilograma droge.

Tada je saopšteno da je osumnjičenom određen pritvor do 30 dana, a policijski službenici su u nastavku akcije uhapsili organizatora grupe Agima Redžepija (62), DŽemajli Ilijazija (53), obojica iz Preševa, kao i I. M. (33), M. A. (33), P. M. (33), S. J. (23) i D. Đ. (28), svi iz Niša. Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili u Nišu zaplenjeno je 50 kilograma marihuane. Sumnja se da je po nalogu članova grupe vozač kamiona I. P. trebalo da preveze drogu u Tursku.

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili u Nišu zaplenjeno je 50 kilograma marihuane. Sumnja se da je po nalogu članova grupe vozač kamiona I. P. trebalo da preveze drogu u Tursku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA