≫ 

Suđenje Belivuku se nastavlja sutra u Specijali: Odbijen zahtev Miljkovićevog advokata za izuzeće tužilaca

Suđenje grupi kojoj se na teret stavlja 7 ubistava odloženo je 10. novembra nakon što je branilac Vladimir Petrović podneo pomenuti zahtev pre nastavka svedočenja Srđana Lalića

  • 1
Belivuk, Miljković,  Lalić

Foto: Marko Jovanović, TV Pink

Suđenje Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu trebalo bi da se nastavi sutra u Specijalnom sudu obzirom da je, kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, odbijen zahtev advokata Marka Miljkovića za izuzeće svih tužilaca u državi. 

Suđenje grupi kojoj se na teret stavlja 7 ubistava odloženo je 10. novembra nakon što je branilac Vladimir Petrović podneo pomenuti zahtev pre nastavka svedočenja Srđana Lalića, okrivljenog svedoka.

Podsetimo, Petrović je tražio izuzeće postupajućih tužilaca Zorana Babića i Šaše Ivanića zbog, kako je naveo, pristrasnosti, kao i tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, Višeg javnog tužioca u Beogradu Nenada Stefanovića, apelacionog tužioca Tomislava Kilibarde i Republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac.

Branilac optuženog Marka Miljkovića smatra da su postupajući zamenici javnih tužilaca u postupku protiv organizovane grupe Veljka Belivuka i njegovog branjenika, povredili obavezu čuvanja tajne.

Petrović je istakao da su svi podaci koji se pribave u predkrivičnom postupku i u istrazi tajni, te da niko ne sme da se upozna sa tim podacima, a još manje da se plasiraju u javnost.

Video: Pogledajte snimak brutalnog hapšenja Pavla O. sa 22kg marinuhane u Kotežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA