Ivana se porodila, ali njena sreća nije dugo trajala: Lekari su joj otkrili tumor koji je brzo metastazirao... u Srbiji za nju više nema leka

Karcinom je metastazirao na trbušnu maramicu, jetru i žlezde

  • 0
Foto: privatna arhiva

Humanitarna fondacija Budi human – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Ivanu S. Đorđević (33). Nakon drugog porođaja, Ivani je otkriven zloćudni tumor grlića materice.

Posle šest ciklusa hemioterapije i trideset zračnih terapija, tumor se smanjio. Ali, četiri meseca kasnije Ivana je osećala nesnosne bolove. Nakon detaljnih analiza ustanovljeno je da je karcinom metastazirao na trbušnu maramicu, jetru i žlezde.

DA IVANA UŽIVA U DECI DOK RASTU

Ivana je majka dvoje male dece, obraća se svim ljudima dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima kako bi što pre otišla u inostranstvo na nastavak lečenja, jer su iscrpljene sve mogućnosti daljeg lečenja u zemlji, a vreme joj nije saveznik.

Novac koji svi možemo da izdvojimo je sitnica u odnosu na sreću koju će njena dečica osećati jer imaju priliku da rastu pored majke.

Foto: Budi human

Za pomoć Ivani treba da pošaljemo 562 i pošaljemo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski (160-516448-16) ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

VIDEO: Teško bolestan dečak avionom Vlade Srbije upućen na transplantaciju jetre u Italiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA