Mirku (7) je majka umrla, a otac poginuo, sada je ostao sam: Živi u mraku i hladnoći, a zima je sve oštrija

Sada živi sa bakom, dekom i prabakom, ali uslovi u kojima su oni su više nego loši

  • 13

Mnogi na društvenim mrežama dele tužnu priču o Mirku Iliću (7) iz Paraćina, koji je tako malo godina ostao siroče.

Prvo mu je umrla majka, a pre samo 15 dana izgubio je i oca. Sada živi sa bakom, dekom i prabakom, ali uslovi u kojima su oni su više nego loši.

Život nimalo nije bio milosrdan prema ovom dečaku koji sada samo želi i zaslužuje pristojnu kuću u kojoj će moći da odrasta uz ljubav i negu jedinih preostalih ljudi u njegovom detinjstvu.

Dom porodice koju je preko noći zadesila tragedija, u lošem je stanju. Oni, u nedostatku novca nisu mogli da plate struju, te im je isključena. Mirko odrasta u mraku i hladnoći, a jaka zima je sve bliža.

Kuću je potrebno renovirati, napraviti je dovoljno toplom i urednom za život ovog malog heroja. Stranice koje apeluju za pomoć Mirku kažu da je apsolutno svaka pomoć dobrodošla.

Mi možemo zajedno da pomognemo dečačiću i porodici koja o njemu sada brine, da pored strašne tuge koja ih je zadesila, barem ne brinu o tome kako će preživeti naredni dan.

Ujedinimo se i pomozimo Mirku i njegovoj porodici sada kada im je najpotrebnije.

Uplate možete izvršiti: 

Na ime: 28.JUN

Dinarski račun: 265619031000037746

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    13. decembar 2018 | 15:36

    Ima li kraja ovim strahotama, jadno dete, jadni baka i deka.. nemam reci.. Kako se zivot uvek poigra sa ljudima koji tesko zive, gde god se okrenete samo tuga. Kako uopste dodje do toga da njima neko iskljuci struju a nekima koji duguju ne smeju ni da pridju. Kako neko ne pozeli da usvoji ovakvo detence, to mi je prvo palo na pamet, ne odvajajuci ga naravno od ono porodice sto mu je preostalo. Ozbiljno razmisljam o tome, a pomoc se podrazumeva.

  • Srb

    13. decembar 2018 | 17:49

    A sta radi nase institucije ? Salju tamo nekim iz srebrnice a nasa deca gladna . Kosovo oteto umesto da ga brane. Polako tonemo jos vise prvo od zutih pa ovi nista nece ostati od srb

  • Tea

    13. decembar 2018 | 21:24

    Pozovite Tamaru u akciju,a drzava trba da malo vise brine o ovakvim slucajevima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA