Nova donatorska akcija najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

5 miliona dinara za decu u Srbiji

  • 5

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pozvao je sve ljude širom sveta da se pridruže novoj humanitarnoj akciji i doniraju novac deci iz Srbije za programe ranog razvoja, a na prikupljeni iznos za odabrane projekte naš šampion uzvratiće sa isto toliko novca, duplirajući na taj način ukupnu sumu. Time je Đoković, u ime svoje Fondacije, još jednom pokazao da nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija na ovim prostorima.

Za nepunih nedelju dana kampanje prikupljeno je ukupno 4.988.010 dinara, dok se akciji pridružilo blizu 200 ljudi, mahom ljubitelja tenisa i Novakovih pratilaca.

Sva sredstva prikupljena do 8. januara biće uložena u izgradnju i adaptaciju predškolskih ustanova, kao i u edukativne projekte za vaspitače i roditelje, u organizaciji Fondacije Novak Đoković.

Foto: Promo

- Prema trenutnom stanju u Srbiji svako drugo dete nema mogućnost pohađanja predškolskog programa. Mi odrasli smo ti koji menjaju živote mališana i imamo moć da im obezbedimo i pružimo bolje sutra i bolje uslove za budućnost. Posebno je u sezoni praznika i proslava koja je pred nama važno da se setimo onih kojima je potrebna podrška i baš zato želimo da napravimo promenu, da im omogućimo da sanjaju velike stvari, menjaju svet oko sebe i postanu šampioni života - rekao je Novak Đoković u pozivu svima koji su u mogućnosti da se pridruže dobrotvornoj kampanji.

- Hvala svima koji su se priključili i donirali novac za programe ranog razvoja koje sprovodimo u Srbiji. Podrška je ono što je na ovom putu svima nama najvažnija i što nas je više, to ćemo lakše da pomognemo našoj deci da imaju bolje uslove za razvoj i ostvarenje svojih potencijala i talenata - dodao je.

Za više informacija o donacijama, posetite sajt Fondacije Novak Đoković.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    13. decembar 2018 | 17:55

    Svaka cast Nolu I Jeleni!!!

  • Imre

    13. decembar 2018 | 18:49

    Kazu Nole ima pa daje.Ok.Imaju i neki drugi mnogo vise,pa ne daju.

  • DARKO 100%

    13. decembar 2018 | 18:33

    Obavestavam naciju da ispred sebe gledate u buducnosti predsednika drzave Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA