Dečak prelepog osmeha želi da postane fudbaler, ali mu na tom putu stoji najteža bolest: Zlatan (8) mora hitno na lečenje i zavisi od nas

Za nastavak mališanovog lečenja potrebno je 350.000 evra

  • 1

Zlatanu Alidiniju (8) dijagnostifikovana je retka vrsta leukemije - rana T-ćelijska prekusorska akutna limfoblasna leukemija i svrstan je u grupu visokog rizika.

Podvrgnut je hemioterapijskom lečenju, a zbog visokog MRD-a i ne postizanja remisije, doneta je odluka za nastavak lečenja transplantacijom matičnih ćelija hematopoeze. Transplantacija bi trebalo da se obavi u Dečjoj klinici u Frankfurtu, ali je za to potrebna velika suma novca - 350.000 evra.

Pošto Zlatan nema srodnog identičnog donora, potrebno je da se što pre javi u kliniku u Frankfurtu radi pokretanja potrage za nesrodnim identičnim donorom.

Omogućimo Zlatanu sredstva za hitan odlazak na lečenje u Nemačku.

Pomozimo Zlatanu! Upišimo 659 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za njega će 22. juna biti organizovan humanitarni turnir u sportskom centru Ole (Kikindska 9a).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS 1

    12. jun 2019 | 12:21

    RS ima zdravstvo svima dostupno pa kako se leče svo ostali može i u ovom slučaju,trebaju svi da imaju istu šansu da žive i prežive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA