Preslatki Strahinja ne čuje 100 odsto na oba uha, ali postoji šansa da oslušne glasove najmilijih

Za Strahinjine operacije potrebno je oko 40.000 evra

  • 9

Četvorogodišnji Strahinja Milenković iz lebanskog sela Radinovac ne čuje 100 odsto na oba uha, a za njegove operacije potrebno je oko 40.000 evra, novac koji njegovi roditelji nemaju.

Nakon Bera testa, ustanovljeno je da Strahinja ne čuje na jedno uho 95%, a na drugo 90% i tada je dobio slušne aparate. Posle godinu dana na kontroli, utvrđeno je da ne čuje 100% na oba uha. Strahinjino stanje se pogoršalo, a aparati mu nisu pomogli.

Strahinji je neophodna ugradnja kohlearnih implanta kako bi imao priliku da čuje svet oko sebe i glasove svojih najmilijih. Porodica malog Strahinje nije u mogućnosti da finansira operacije i ovim putem se obraća humanim ljudima da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Strahinja Milenković Foto: Fondacija "Budi human"

Pomozimo Strahinji! Upišimo 665 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    27. jun 2019 | 10:36

    Lrpotan mali, dace bog da ozdravi da cuje da se moze normalno igrati sa decom

  • Јасмина

    27. jun 2019 | 13:16

    Ми мали грађани,свакако ћемо се одазвати овој хуманитарној акцији и дати колико можемо.Уједно апелујем на свест господина Марића и господина Митровића да се укључе у донацију, јер то за њих није ништа....

  • Djuka Cg

    27. jun 2019 | 12:16

    Duša malena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA