CarGo u humanitarnoj akciji sa Hilandarom pomaže deci iz ugroženih srpskih opština (VIDEO)

"Podelili smo deci poklone, bili su presrećni i prezadovoljni, sa nestrpljenjem očekujemo drugu grupu, da se sa njima upoznamo i provedemo u Beogradu", kaže predsednik CarGo Aleksandar Vučić

  • 4

Udruženje CarGo u saradnji sa manastirom Hilandar učestvuje u humanitarnoj akciji "Kamp prijateljstva". Ova velika kampanja pod pokroviteljstvom je pravoslavne svetinje, a predsednik CarGo, Aleksandar Vučić, rekao je da će ovogodišnji kamp biti održan u Beogradu.

CarGo, humanitarna akcija, Hilandar Priredba upriličena za prvu grupu dece; Foto: Telegraf TV

Kamp prijateljstva će posetiti ukupno 350 dece, koja dolaze iz ugroženih područja iz srpskih opština. Ta deca su u teškoj materijalnoj situaciji i nisu imali priliku da posete Beograd i centralnu Srbiju uopšte. Hilandar je kuća humanosti, a CarGo želi da bude stub te humanosti i da da primer drugim kompanijama - rekao je Vučić, predsednik CarGo udruženja.

Prema njegovim rečima, udruženje čiji je predsednik, posvećeno je humanitarnom radu, te je to razlog zbog kog su širokog srca prihvatili poziv brata Miloša da učestvuju u humanitarnoj akciji.

CarGo, humanitarna akcija, Hilandar Vučić se raduje susretu sa drugom ekipom dece; Foto: Telegraf TV

- Jedna grupa je već prošla, njima je upriličena priredba, koja je bila organizovana odlično. Imali smo priliku da čujemo recitacije i izvođenje pesama od strane deca koja su došla iz Kumanova, Kučeva, Knina i sa Kosova i Metohije. Podelili smo deci poklone, bili su presrećni i prezadovoljni, sa nestrpljenjem očekujemo drugu grupu. Da se sa njima upoznamo i provedemo buduće dane u Beogradu - ispričao je Aeksandar Vučić.

Kako kaže, osećaj dobrodošlice je bio toliko iskren i poseban.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taxi

    19. jul 2019 | 13:14

    Odakle pare za humanitarne akcije kada je to udruzenje gradjana i nema profit????

  • Kibo

    20. jul 2019 | 09:50

    Bar daju u humanitarne svrhe, a od taxi udruzenja nikad nisam cuo da su uradili nesto slicno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA