Humanitarni turnir na Adi za pomoć teško oboleloj samohranoj majci Mileni. Dođite, potrebni smo joj

Polaznici škole digitalnog marketinga koju pohađa i Milena, apeluju na sve ljude dobre volje da u subotu dođu na Adu i daju dobrovoljni prilog kako bi Milena imala dovoljno sredstava za lečenje

  • 1
Milena Milenković, rak dojke Foto: Privatna arhiva

Polaznici škole digitalnog marketinga iz Beograda organizovaće u subotu, 3. avgusta na Adi Ciganliji humanitarni amaterski turnir u odbojci i humanitarne kreativne radionice za decu, a sav novac biće uplaćen za lečenje Milene Milenković (38) samohrane majke iz Niša obolele od invazivnog raka dojke.

Milena je IT stručnjak bez stalnog zaposlenja i pre šest meseci je dobila ćerku Vasiliju, međutim, pre mesec dana otkriven joj je veoma agresivan karcinom.

Polaznici škole digitalnog marketinga koju pohađa i Milena, apeluju na sve ljude dobre volje da u subotu dođu na Adu i daju dobrovoljni prilog kako bi Milena imala dovoljno sredstava za lečenje.

Prijave za humanitarni odbojkaški turnir su do petka, 2. avgusta u 12 časova, a turnir će u subotu biti organizovan od 15 do 20 časova. Prijave su moguće putem putem linka koji se nalazi na fejsbuk stranici #idemdalje, dok je kotizacija 1.000 dinara.

Za najmlađe će na Adi Ciganliji, pored Kluba restorana petica, biti organizovane humanitarne kreativne radionice, šminkanje i pravljenje pletenica za devojčice i mame, i igranje društvenih igara.

Pomoć za Milenu može se uplatiti i putem računa 160-5400100322249-45, Banca Intesa za Milenu Milenković svrha Humanitarna pomoć.

Za uplate iz inostranstva instrukcije su Intesa Sanpaolo spa, Milano, Italy, SWIFT: DBDBRSBG, Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovica 7B, 11070 Novi Beograd, 59: Beneficiary Customer: RS35160543020017194596, Milena Milenković, Republic of Serbia. PayPal uplate: vaskaimama@gmail.com

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA