≫ 

Jelena ima 32 godine, dve ozbiljne bolesti i šporet. Svake zime oslepi i počinju strašne glavobolje

Nesrećna devojka se jedva kreće, a sa prvom hladnoćom kreću njeni pravi problemi

  • 0
jelena paraćin pomoć Printskrin: Youtube/Mi Mundo Es Tu Mundo

Jelena ima 32 godine i u Paraćinu živi samo sa majkom, koja je nazaposlena. Od rođenja joj je dijagnostikovana cerebralna paraliza, a od 2016. i hidrocefalus - višak vode oko mozga, koji joj stvara nesnosne glavobolje.

Zbog svoje bolesti, Jelena ne sme boraviti na hladnom, te se javlja veliki problem tokom zimskih meseci, jer se u kući u kojoj ona i majka žive greju samo jednim šporetom na drva, koji nema kapacitet da zagreje sve prostorije.

- Ukoliko zimi nahladim glavu, dobijem jake glavobolje i izgubim vid. Onda majka mora da me vozi za Ćupriju, gde mi daju infuzije zbog kojih progledam. Pitanje je koliko ću moći tako... Ne smem da radim svoje vežbe ili da spavam na hladnom - kaže Jelena.

Za uvođenje grejanja, potrebno je skupiti 4.000 evra, te se mole svi ljudi dobre volje da pomognu i u skladu sa svojim mogućnostima daju dobrovoljni prilog kako bi se obezbedio bar deo novca za rešavanje ovog problema.

Direktne uplate na žiro račune Jelenine majke Petković Slavice.

Dinarski žiro račun 325-9300700874334-06 VOJVOÐANSKA BANKA A.D. na ime Slavica Petkovic

Devizni žiro račun VOJVOÐANSKA BANKA A.D. SWIFT CODE: OTPVRS22 /RS35325934170031148660 na ime Slavica Petkovic Paracin Serbia

Paypal račun je: jeja86.pn@gmail.com

(Telegraf.rs/paracinonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA