Osmeh male Helene nema cenu, a stigle su lepe vesti: Novac za njeno lečenje je prikupljen!

Ostatak novca i buduće donacije preusmeriće se za lečenje druge bolesne dece

  • 21
Helena, tumor na mozgu

Izvor: Privatna arhiva

Novac potreban za lečenje male Helene, koja u Parizu bije najtežu bitku sa svojih četiri godine, obolela od tumora na mozgu, konačno je prikupljen.

- Drugari, imamooo lepe vesti! Uspeli smo! Novac za našu Heli je skupljen! Hvala svima do neba, da nije bilo vas mi ne bismo uspeli. Grupa "SA HELENOM DO POBEDE" će biti ustupljena drugom detetu i više neće imati veze sa Helenom. Svi koji žele da ostanu u grupi mogu ostati, ali grupa neće imati ništa više sa Helenom - napisala je na fejsbuku Andriana Puletić Petrović.

Koncerti koji su za Helenu zakazani biće održani i uplaćeni za Helenu, jer će sav novac koji bude ostao od Heleninog lečenja biti uplaćen u humanitarne svrhe.

- Bila je ovo lavovska borba i jako sam ponosna na svoju familiju i sve vas koji ste bili uz nas! Nadam se da ćemo od sada imati samo lepe vesti za vas - dodala je Andriana.

Mala Helena Gavran bila je vesela i zdrava riđokosa devojčica, sve dok nije počela da povraća, biva pospana, razdražljiva i ljuta. Mislilo se da je samo ljubomorna jer je na svet došla njena najmlađa sestra, treća ćerkica u porodici.

U avgustu joj je dijagnostifikovan hidrocefalus, a onda i tumor na malom mozgu. Hitno je operisana, tumor je odstranjen, ali nadu za njen dalji oporavak, budući da je tumor maligni, pružilo je lečenje u inostranstvu.

Mala Helena nije klonula duhom, a nedavno je objavljen i video kako u Parizu, dok joj je priključena infuzija, igra sa mamom uz "Mile voli disko".

Video: Hrabra Helena u bolnici u Parizu: Igra kolo dok prima terapiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    1. novembar 2019 | 18:37

    Humano je da Telegraf pokrece razne humane akcije ali je jos humanije da Telegraf pokrene odlucnu akciju na nivou cele zemlje ´da Srbija zahteva od vlade Srbije zdravstvo u Srbiji koje mora imati jednake uslove kao i u svetu a ne da nam deca prose milostinju za lecenje u inostranstvu a koja je obaveza drzave Srbije .

  • Даца

    1. novembar 2019 | 18:02

    Анђео мали 😇😇😇 најлепша вест коју сам чула у задње време... хвала драгом Богу

  • Marija

    1. novembar 2019 | 17:56

    Daj Bože samo da bude dobro!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA