≫ 

Troje dece spavaju na foteljama, idu u školu, ali nemaju radni sto: Užičani pomažu samohranoj majci

Na Trgu će biti postavljena kutija u kojoj od 9 do 15 sati možete ubaciti svoje dobrovoljne priloge

  • 2
Užice Oglasna tabla pomoć Foto: Facebook/Užice Oglasna tabla

Povodom Bogojavljenja, Užičani su se organizovali da sutra od 9 do 15 sati na Trgu partizana u Užicu organizuju prikupljanje pomoći za troje mališana i njihovu majku, koji žive u teškim uslovima.

- Ivana Milićević sa svojom jedanaestogodišnjom ćekom Tijanom i devetogodišnjim sinovima, blizancima Nemanjom i Vasilijem, živi u veoma teškim uslovima. Trideset kvadrata u kojima stanuju je neuslovno za život, a u stanu im se sve raspada. Nameštaj je star i dotrajao, deca nemaju kreveta pa spavaju u foteljama, nemaju ni radni sto na kome bi pisali domaće zadatke. I ono kućnih aparata i bele tehnike što imaju uglavnom je pokvareno - napisao je Petar Pašić na fejsbuk stranici Užice oglasna tabla.

Na Trgu će biti postavljena kutija u kojoj od 9 do 15 sati možete ubaciti svoje dobrovoljne priloge. Takođe, i svaki drugi vid pomoći je potreban, navodi Petar.

Inače, majka Ivana Milićević nema stalni posao i snalazi se da prehrani decu kako zna i ume. Stoga, na ovoj stranici pozivaju i nekog užičkog privrednika da pomogne i zaposli Ivanu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    18. januar 2020 | 20:55

    Ako je otac ove dete ziv neka mu je na cast!

  • Лицко

    18. januar 2020 | 21:17

    Немаштина је тешка али Богу хвала бар су здрави а то нема цену.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA