NIS poklonio novo vozilo Domu zdravlja u Pančevu

NIS i njegov program društvene odgovornosti "Zajednici zajedno 2019" još jednom čine dobro delo

  • 2
NIS Foto: NIS

Dom zdravlja u Pančevu dobio je novo sanitetsko vozilo sa transportnim inkubatorom za novorođene bebe kojima je neophodan hitan transport na Institut za neonatologiju.

Ova donacija vredna više od šest miliona dinara, ostvarena je u okviru NIS-ovog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno 2019“. Prema rečima Stojana Višekrune, direktora Doma zdravlja, sanitetska vozila ove zdravstvene ustanove godišnje pređu i više od 500.000 kilometara.

- Nabavkom novog, opremljenog sanitetskog vozila sa transportnim inkubatorom obezbeđuju se uslovi da se rad odvija neometano i da se do pacijenta stigne za realno potrebno vreme - navodi Višekruna. Da je ulaganje u zajednicu i zdravlje mladih prioritet NIS-a, govori i činjenica da je ova kompanija u okviru programa „Zajednici zajedno 2019“ uložila 116,5 miliona dinara u 20 projekata za unapređenje zdravstvenih institucija širom Srbije, a cilj svakog od njih bio je podrška ustanovama u kojima se, pre svega, leče deca.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    21. februar 2020 | 16:36

    Pretrglise

  • Dasa

    21. februar 2020 | 22:48

    Veliko bravo za NIS! Trebalo bi da se mnogi ugledaju na njih! Mnogo puta su pomogli i to je za svaki moguci respect!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA