Mlekara Šabac ulaže 100.000 Evra u donacije, umesto u promociju novih, voćnih jogurta

Mlekara Šabac ulaže 100.000 Evra u donacije umesto da novac uloži u promociju novih proizvoda – voćnih jogurta, koje je nedavno lansirala na tržište

  • 4
Mlekara Šabac Foto: Mlekara Šabac

- Ova inicijativa dolazi od naših zaposlenih, u vreme pandemije virusa COVID – 19 i pokazuje želju Mlekare Šabac, da pružimo neku vrstu sigurnosti i oslonca onima koji su najugroženiji, kao i da pokažemo solidarnost u ovim teškim trenucima. Do sada smo donirali  8 hiljada litara dugotrajnog i Poppy čokoladnog mleka, kao i više od 10 tona ABT jogurta, voćnih jogurta, A La Kajmaka, Mediteraneo sira – morska so i Sirko mlečnog namaza. U svemu ovome nam pomažu Banka hrane Beograd, putem koje je već distribuirano 5000 paketa za najugroženije Beograđane, Crveni krst Novi Beograd, Privredna komora Srbije i drugi. U toku je podela i 270 poklon paketa za zaposlene na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, kao i 100 poklon paketa za penzionere Mlekare Šabac“ - izjavila je Ivana Stevanović, direktorka Marketinga  Mlekare Šabac.

Iako je delatnost Mlekare Šabac već više od 70 godina na tržištu Srbije vezana za proizvodnju mleka i mlečnih proizvoda, Mlekara je angažovala  firmu iz Šapca da uslužno proizvede 10 000 maski za lice koje će Mlekara Šabac donirati za Vojsku Srbije, čija je uloga danas od izuzetne važnosti tokom sprovođenja vanrednog stanja.

Zato što se ponašamo #odgovorno uveli smo sve preporučene mere zaštite i pratimo preporuke Vlade Republike Srbije, podržavamo zaposlene, privredu od proizvođača sirovog mleka do proizvodnje u fabrici, preko distribucije i redovnog snabdevanja tržišta. Kao i u redovnim uslovima, proizvodni proces u Mlekari Šabac je postavljen na takav način da svi naši proizvodi, mleko i mlečni proizvodi, budu potpuno sigurni  i zdravstveno ispravni za sve naše kupce.

Mlekara Šabac, sa tradicijom dugom više od pola veka, danas je deo Mediolanum Invest Group. Naša, 100% domaća Mlekara, najveći srpski izvoznik mlečnih proizvoda, koji konstantno razvija, proširuje i unapređuje proizvodni portfolio. Zahvaljujući implementaciji najviših međunarodnih standarda za hranu i primeni visoko tehničko-tehnološkog nivoa u proizvodnji, Mlekara Šabac ne samo da proizvodi najkvalitetnije mlečne proizvode već postavlja i standarde za budućnost u proizvodnji mleka i kiselo mlečnih proizvoda. Opširnije na www.mlekara-sabac.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SW

    30. mart 2020 | 18:38

    Bravo za Sabacku mlekaru i ostale firme i pojedince koji i mogu i hoce, da pomognu.

  • Dejan

    30. mart 2020 | 23:00

    Pa ovo im je promocija. Dobro su uložili. Tj. pametno

  • Farmer

    31. mart 2020 | 10:21

    A kazite nam koliko placate litru mleka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA