Učinimo obolelima boravak lakšim u specijalnim bolnicama

Iz kladionice SOCCER je stiglo još 136 televizora

  • 6
DIS i Soccer Foto: MO Srbije

Kladionica Soccer danas je, nakon donacije od pet miliona dinara Vladi Republike Srbije i milion dinara Hitnoj pomoći Beograd, nastavila sa humanitarnim radom i pružanjem pomoći kako državnim institucijama koje se žestoko bore sa ovom situacijom, tako i građanima koji su, nažalost, oboleli od ovog podmuklog virusa.

- Jedan od prioriteta u ovom trenutku nam je da pomognemo našem zdravstvenom sistemu i zajednici da prevaziđu ovu epidemiju, što je bezbolnije moguće. Ovog puta, donirali smo 136 televizora za specijalne bolinice, koje su privremeno konstruisane za obolele od koronavirusa, a stojimo na raspolaganju državi, zdravstvenim i vojnim institucijama za sve buduće akcije – izjavili su čelnici kladionice Soccer.

Za situaciju u kojoj se našla naša zemlja, naše majke, očevi, seste, braća i naši potomci, spasavanje života je sada jedina misija. Svesni smo da borba počinje od samih mera prevencije, pa sve do poslednjeg stadijuma kada ovaj opaki virus uzme maha. Put je kratak, a borba teška. Učesnici u njoj smo svi, bez izuzetka.

DIS i Soccer Foto: Tanjug.rs

- Takođe, deo naše porodice su sve Ane, Nikole, Marije, Ivane, Dragane, Tijane, Ace, Luke, Tamare... Oni nisu brojevi za evidenciju, oni su duše koje zajedno sa svima učestvuju u ovoj surovoj borbi. Mi smo tu da im ovu surovu bitku olakšamo i pobrinemo se da im egzistencija ne bude ugrožena u narednom periodu. Ovo što sada radimo, radimo isključivo sa ciljem da pomognemo našoj zajednici i podignemo svest ostalih privrednika, kojima mogućnosti to dozvoljavaju, da slede naše korake - zaključili su iz Sportske kladionice SOCCER.

Mislite na sebe – brinite o drugima

Ponašanje svakog pojedinca, u smislu odgovornosti prema sebi i drugima, kao i striktno praćenje uputstava dobijenih od eminentnih stručnjaka zdravstvenih struka, što podrazumeva što manje kontakata između ljudi, a u slučaju kontakta je neophodno da se poštuju sve mere zaštite. Društveni život sada moramo ostaviti po strani da bismo kasnije imali što više zajedničkih trenutaka sa dragim ljudima i našim voljenima. Radićemo na tome da vam, na svaki način, olakšamo korišćenje ne samo naših usluga, već svega što vam je potrebno.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA