"Cena mog života je 40.000€": Milošu su lekari davno rekli da će živeti samo 20 dana. Sada ima rok 6

Miloš Guteša (30) iz Zrenjanina, trenutno je na lečenju u Frankfurtu, a 40.000 evra mora da ima do 15. jula

  • 5
Miloš Guteša

Foto: Go fund me,ilovezrenjanin.com

Da bi Miloš Guteša (30) nastavio borbu za život, do 15. jula mora da sakupi još 40.000 evra. Sve koji nisu obratili pažnju na markantnog momka tamne kose i brade iz Zrenjanina, da podsetimo, Miloš se već sedam godina bori sa tumorom mozga. On je već izvesno vreme u Frankfurtu, na lečenju u bolnici specijalizovanoj za lečenje tumora na mozgu.

Kako je Miloš rekao za I love Zrenjanin, veruje da će uspeti da sakupi toliko novca jer je to sada cena njegovog života. On je, kako je rekao, u konstantnoj izolaciji tako da iako je u rizičnoj grupi, šanse da oboli od korona virusa su bile minimalne.

Miloš je za sedam godina dva puta izlazio kao pobednik. Treća operacija nije opcija, jer bi mogla da dovede do paralize. Štaviše, u septembru prošle godine dobio je usmenu prognozu lekara, još samo 20 dana života! Prema njegovim rečima, poslednjih sedam meseci su najzahtevniji u lečenju.

 
 
 
View this post on Instagram

Zdravo, Sada mi je ponovo potrebna vaša pomoć i nadam se da ste raspoloženi za akciju, da mi budete vetar u leđa i da nastavimo borbu zajedno. Nisam se dugo javljao. Bilo je poprilično turbulentno, da se tako izrazim... naime, imao sam mnogo uspona i padova. Tumor je ponovo ušao u agresivnu fazu. Pa sam čekao da doktori odrede plan za dalje lečenje. Nisam ni bio u mogućnosti da vam iznesem informacije o tome šta se dešava... Pre desetak dana su mi počele nove vrste terapije. Uplaćeno je 20.000 eura da bi krenuli sa tom procedurom, a do 15.jula moram da prikupim i uplatim još 40.000 eura. Da, preskupo je, ali sada moj život toliko vredi. MOLIM VAS da ukoliko ste u mogućnosti pomognete uplatama na račune. Sve informacije o načinu pomoći možete pročitati i na sajtu: https://milosgutesa.com ili pomozite slanjem SMS poruka 719 na 3030 Svaka pomoć nam mnogo znači. #719na3030 #budihuman #cancersurvivor #borba #pomocA post shared by Milos Gutesa (@gutesa_milos) on

 

Podsetimo, Miloš se 2013. godine onesvestio i potom pao u komu. Lekari su tada otkrili strašnu istinu. Tada je i prvi put operisan u Kliničkom centru Vojvodine, na odeljenju neurohirurgije, gde su mu uklonili tumor. Posle prve operacije se oporavio i živeo je zdrav život, bavio se sportom, nastavio studiranje.

Tumor se vratio početkom 2019. godine i Miloš je drugi put operisan na istoj klinici u martu. Posle operacije u martu, Miloš nije uspeo da se oporavi, a tumor je počeo naglo da raste. Da bi se u septembru zbog čestih gubitaka svesti ponovo našao u Kliničkom centru Vojvodine u borbi za život.

 

 

Rešenja poput hipertermije, protonskog zračenja i hemioterapije, zajedno sa imunoterapijom, kako tvrde doktori u Nemačkoj, jedino su rešenje da ovaj mladi čovek preživi i nastavi život bez posledica.

Novac za njegovo lečenje moguće je uplatiti na račune otvorene specijalno za ovu namenu ili putem SMS poruka:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 719 i pošaljimo SMS na 3030

 

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human719 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-555295-69

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004273.3

IBAN: RS35160005400004273335

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Sve detalje o uplatama svi koji žele da pomognu mogu da nađu i na sajtu Miloš Guteša i na strani Go fund me.

Miloš kaže da je cena njegovog života 40.000 evra, a na nama je da pokažemo da nije u pravu, da njegov život nema cenu, a da je ova brojka samo sitnica, koja neće stajati na putu njegovom ozdravljenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA