ŽIVOT ĆE POBEDITI - Meridianbet se ukljucio u akciju za Sofijin prvi korak

Svaki minut je važan – pošalji i ti 797 na 3030

  • 15
Meridian za Sofiju Foto: Milan Drinčić

Iako je pažnja javnosti usmerena na bespoštednu borbi naših lekara za saniranje posledica pandemije virusa korona, u proteklih nekoilko dana cela Srbija se organizovala da još jednom pomogne maloj Sofiji Markuljević, čija je borba za život i pobedu nad opasnom bolešću u proteklih nekoliko meseci zadobila pažnju čitavog regiona i ujedinila sve javne ličnosti u regionu.

Sjajna vest je to da se nove humanitarne akcije nižu iz dana dan, ali sav novac još uvek nije prikupljen – potrebno je još 400.000 dolara kako bi mala Sofija pobedila. Sada, kada smo svi zajedno blizu cilja, potreban je još jedan odlučan korak.

U to ime, zaposleni u kompaniji Meridian čitave ove sedmice još jednom su se masovno odazvali plemenitoj akciji oko koje se ujedinila čitava Srbija – slanjem SMS poruke sa tekstom 797 na broj 3030.

Kompanija Meridian nedavno je organizovala humanitarni turnir u šutiranju trojki, gde su učestvovali najbolji košarkaši ABA i KLS lige u protekloj sezoni i tom prilikom prikupila dva miliona dinara koji su uplaćeni porodici Markuljević. To je samo deo velikog paketa pomoći kompanije Meridian u iznosu od 30 miliona dinara, koliko je samo u prethodna tri meseca donirano građanima i zdravstvenim institucijama širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA