≫ 

Velika humanitarna akcija kompanije Meridian za ozdravljenje malog Koste Josipovića

Život će ponovo pobediti - pošalji 836 na 3030

  • 17
Kosta Josipović Foto: Budi human

Iako je pažnja javnosti zaokupljena na herojsku borbi naših lekara za saniranje posledica pandemije virusa korona, pre nekoliko dana celu Srbiju je obradovala vest da su skupljena sredstva za lečenje Sofije Markuljević u inostranstvu. Kompanija Meridian bila je najveći pojedinačni korporativni donator, a misli svih nas sada su uprte na uspeh lečenja u inostranstvu.

Kladionica Meridian još jednom pokazuje da ne zaboravlja naše najmlađe sugrađane i u trenucima velike zdravstvene krize. Mališan Kosta Josipović (2013) boluje od teškog i retkog oblika neurološke bolesti, opasne po život, praćene autističnim epizodama. Iako je Kosta često bio u bolnici, na Odeljenju za intenzivnu negu, tretiranje ovog sindroma lekovima daje vrlo slabe rezultate.

Kompanija Meridian je tako još jednom pritekla u pomoć donirajući novčana sredstva za lečenje Koste, a poziva i sve ljude dobre volje da, u skladu sa mogućnostima, pomognu malom Kosti kako bi imao adekvatnu zdravstvenu negu i specijalističke preglede koji će mi spasiti tek započeti život.

Da život još jednom pobedi – Meridian za Kostin osmeh!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    10. avgust 2020 | 12:17

    Svaka cast ljudi , dobro je sto još postoje ovakvi koji brinu o svima !!!

  • zizi18

    10. avgust 2020 | 12:10

    bravo ljudi, nazalost ima mnogo dece kojima je potrebna pomoc... Vama veliko HVALA

  • Anci3

    11. avgust 2020 | 03:24

    Svaka cast, kapa dole.. Pomazete svima kojima je potrebno, a najvise su me odusevili sto pomazu ovoj decici da nastave da zive. Svi treba da se ugledaju na vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA