Dejan je na Malti saznao da ima rak, ima samo jedan način da se vrati u Srbiju, to košta 19.350 evra

Karta je veoma skupa, jer je reč o posebnom, medicinskom transportu

  • 6
Dejan Foto: Radio Dunav

Dejan Smiljanić (45) iz Apatina oboleo je od karcinoma štitne žlezde i hitno mu je potreban transport avionom od Malte do Beograda, a za tu namenu potrebno je prikupiti novac u iznosu od 19.350 evra, objavio je danas Radio Dunav.

Karta je veoma skupa, jer je reč o posebnom, medicinskom transportu.

Dejanova porodica i Udruženje građana "Breza" apeluju na sve Apatince da podrže ovu humanitarnu akciju i pomognu da se novac prikupi.

S obzirom na opasnost koju ova bolest nosi sa sobom i njegovo stanje, transport u Srbiju veoma je važan.

Svi koji žele, novac mogu uplatiti na račun 840-14027763-95.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    16. novembar 2020 | 17:33

    U redu treba pomoci svakom ko je bolestan ,al neke stvari nisu logične kao na primer ako živiš i radiš tamo imaš osiguranje..2 rak stitne se lako operiše i nevidim zašto je potreban poseban avion...?

  • Radovan

    16. novembar 2020 | 18:13

    Ne znam sto je skupo toliko, ipak je to Malta, karta je sigurno manja od 1000 evra, kupi se karta za Srbiju i cao. E sada, cudno je sto mora da se vrati za Srbiju, u redu naravno, ako je tamo otisao turisticki ili u posetu, ali ako zivi tamo, kao da tamo nema lekara, valjda je logicno da se leci u zemlji u kojoj zivi, u svojoj novoj domovini, o trosku zdravstvenog sistema Malte, kao i svi ostali gradjani Malte.

  • Prijatelj porodice

    16. novembar 2020 | 21:20

    I nas je šokirao iznos i troškovi prevoza. Dejan ima metastazu na kičmenom stubu zbog čega je nepokretan. Na Malti mu nije pružena adekvatna medicinska pomoć. Tamo je na privremenom radu. Troškovi prevoza obuhvataju plaćanje medicinskih timova na aerodromima i tokom leta. Ni jedna komercijalna aviokompanija ne želi da ga preveze u Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA