Nešto stvarno super - Supersta.rs

Super ekipa zvezda koja ti nikad nije bila bliža

  • 0
Sueprsta.rs

Foto: Promo

Kada se sreća deli, ona se duplira! A sada imaš i jedinstvenu priliku da zahvaljujući SUPERSTA.RS platformi uradiš nešto stvarno super – da obraduješ svoje drage ljude personalizovanom porukom od njihovih idola i da im na taj način omogućiš da zauvek u svoje memorije sačuvaju sećanja na najlepše životne trenutke.

SUPERSTA.RS je tu da svaki važan trenutak u životima naših bližnjih učini još lepšim, jer okuplja fenomenalne ličnosti iz svih oblasti, od sporta, preko umetnosti, novinarstva, glume do muzičke industrije i šou biznisa generalno. Zvezde nam nikada nisu bile ovako blizu, da svojim autentičnim čestitkama oboje osmehom dane u našim kalendarima. Aleksandar Radojčić, Bojana Stefanović, Novak Đoković, Ammar Mešić, Nemanja Matić, Željko Joksimović, Vesna Dedić, Dušan Kecman, Novica Veličković, Milan Borjan, Tijana Dapčević, Anja Mit, su samo neka od poznatih lica koja će vam pomoći da zajedno obradujete drage osobe i proslavite važne datume i postignuća u njihovim životima.

Ali to nije sve što vam ova platforma omogućava. Pored toga što ćete biti u prilici da obradujete svoje super ljude i pošaljete im personalizovanu poruku od njihovih idola, SUPERSTA.RS čini jednu još važniju stvar – pomaže humanitarne organizacije, tako što im zajedno sa javnim ličnostima na platformi donira deo prihoda. Na taj način direktno pospešuje i njihove projekte dok paralelno popularizuje ideju filantropije. SUPERSTA.RS su podržali UNICEF, Fondacija Novak Đoković, Fondacija Ana i Vlade Divac, Dečje srce i Fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić".

Imajući u vidu da nam predstoji praznični period i da je u toku prikupljanje finansijskih sredstava za lečenje dečaka bez roditelja Dejana Radojičića, koji boluje od epilepsija i cerebralna paraliza, FK Partizan je odličio da u periodu od 1. do 15. decembra svi prvotimci Partizana budu dostupni na SUPERSTA.RS platformi za personalizovane poruke.

SUPERSTARS te podstiče da uradiš NEŠTO STVARNO SUPER! Ali stvarno SUPEEER!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA