≫ 

Milorad nestao u Dunavu, a onda je pronađeno njegovo telo: Porodici Vlaović sad je potrebna pomoć

Zbog nesrećnog događaja, Miloradovi rođaci i prijatelji žele da doprinesu tome da njegova porodica što lakše prebrodi nesreću koja ih je zadesila

  • 5
Milorad Vlaović Milorad Vlaović / Foto: Facebook/Milo Rad

Srpski kuvar Milorad Vlaović nestao je u novembru u Lincu, gde je radio na rečnom brodu. U decembru je njegovo telo izvučeno iz Dunava, a juče je utvrđeno da se zaista radi o Miloradu. Iza njega ostala je supruga sa četvoro dece.

Zbog nesrećnog događaja, Miloradovi rođaci i prijatelji žele da doprinesu tome da njegova porodica što lakše prebrodi nesreću koja ih je zadesila.

Podsećamo, Milorad je poslednji put bio viđen 21. novembra na brodu u Austriji na kojem je radio i od tada mu se gubio svaki trag. Za njim je bila raspisana i Interpolova poternica, a sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo region.

Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a u startu se sumnjalo da je reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar. Sve vreme čekali su se rezultati obdukcije, koji su na kraju pokazali da se zapravo radi o Miloradu Vlaoviću.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu porodici Vlaović mogu to da učine uplatom novca na račun.

Dinarski račun: 340-32379243-38

IBAN: RS35340000003237924338

SWIFT CODE: GIBAATWG (Austrija)

SWIFT CODE: GIBARS22 (Srbija)

Ime i prezime: Željka Vlaović

Adresa: Republika Srbija, Partizanska 29, 21233 Čenej

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    17. januar 2021 | 15:23

    Umesto sto uvodite obavezna sluze je vojnog roka, raapisite obavezan kurs plivanje, jel toliko ljudi, narocito mladih, nezna da pliva

  • Nikolina Marijoković ex Palatevelić zvana Nikolinica doll

    17. januar 2021 | 16:33

    Ne zna se piše odvojeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA