Anastasija nikad nije napravila svoje prve korake, ali se još nada: Fali joj novac za dalje lečenje

Anastasiji su neophodna novčana sredstva za dalje fizikalne terapije

  • 1
Anastasija Spasić

Anastasija Spasić Printskrin: pokrenizivot.com

Anastasija Spasić iz Vlasotinca je rođena kao zdrava devojčica, iako je rođena na samom početku devetog meseca trudnoće, sa malom kilažom, od svega 1.850 grama.

Roditelji su primetili blago nenapredovanje u njenom fizičkom razvoju, kada ni posle šestog meseca Anastasija nije mogla da sedi, niti da se podiže na rukice.

Kasnije nije mogla ni da puzi na kolenima.

Nakon bezbroj pregleda, konsultacija i neizvesnosti, Anastasiji je potvrđena dijagnoza statičke kvadriplegične cerebralne paralize.

Od tada do danas, mala Anastasija nije napravila svoje prve korake. Redovno posećuje klinike, banje i specijaliste nadajući se da će medicina pomoći njeno normalno odrastanje.

Anastasiji su neophodna novčana sredstva za dalje fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, banjska lečenja, ortopedska pomagala kao i za rad sa psihologom i neurologom.

Pozivamo da nastavite sa uplatama na dinarski račun 165-7010855807-48, devizni račun IBAN(EUR): RS351657010855831-73, otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga, paypal.me/pokrenizivot; Svrha uplate: Za Anastasiju Spasić.

Video: Miloš i Biljana za Anikino zdravlje dali svoju rodnu kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NKG

    18. februar 2021 | 13:46

    Šta je bre ovo da deca nemaju zdr.osiguranje i plaćaju sve,možda pomoć treba za hranu i odeću a u tekstu nevpiše ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA