Slika sa potpisom Željka Obradovića daje se na humanitarnu aukciju: Novac ide bolesnoj deci

Ideja je potekla od Željka i zaposlenih u kafiću otvorenom njemu u čast

  • 0
Željko Obradović Foto: RINA/ Kafe Žoc

Jedan od najpoznatijih Čačana Željko Obradović u gradu na Moravi dobio je svoj kafić i svoje „Žoc“ pivo, a sada upravo kolektiv iz ovog ugostiteljskog objekta organizuje humanu licitaciju na koju će biti ponuđena slika autora Vladice Milovanovića Vlajsa urađena na kanvas slikarskom platnu, dimenzija 135x90, a na kojoj se nalazi upravo proslavljeni košarkaški trener.

- Ideja je potekla od Željka i zaposlenih u kafiću otvorenom njemu u čast. On je lično potipsao tu sliku i cilj nam je da je stavimo na aukciju i tako prikipimo novac koji ćemo u ovim teškim vremenima donirati onima kojima je najpotrebnije i biće usmeren za lečenje bolesne dece - kaže za RINU menadžer kafića „Žoc“ Matija Samardžić.

Očekuje se da slika sa likom i potpisom čuvenog Željka Obradovića danas bude data na aukciju.

Željko Obradović Foto: RINA

- Još uvek se pregovara sa dve aukcijske kuće, nadamo se da ćemo kroz ovu humanu akciju uspeti da pomognemo, ali i da ćemo podstaći druge ljude da učine nešto slično, kako bi se obezebdila neophodna finansijska sredtva za mališane koji biju teške borbe

da bi preživeli. Od visine skupljene sume će zavisiti da li će donacija otići za lečenje jednog ili više bolesnih mališana - rekao je Matija.

Željko Obradović Foto: RINA

Čuveni Čačanin Željko Obradović trener je koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA