≫ 

Rada pozvala imućne da pomognu Milici: "Za 5 dana treba da sakupimo 50.000 evra, a imamo 1.000"

* Pevačica se obratila političarima, biznismenima, pevačima i sportistima * Na licitaciji dres Nemanje Jovića sa potpisima ostalih igrača Partizana * Milici iz Beograda hitno treba bubreg, ugrožen joj život

  • 19

Pevačica Rada Manojlović kasno sinoć obratila se javnosti putem društvene mreže Instagram pozivajući dobre ljude da pomognu mladoj Milici Adamović kojoj je neophodna transplantacija bubrega. Kako je pevačica navela u svom obraćanju kasno sinoć, Miličin život je ugrožen, a u ovoj borbi gotovo je sama.

- Verovatno ste poslednjih dana čuli za jednu divnu devojku koja se zove Milica Adamović. Ona čeka svoj bubreg i mora za pet dana da skupi 50.000 evra da ne bi ostala bez njega. Do sada je skupila hiljadu evra i oko 330.000 dinara. Vi to sad saberite i preračunajte koliko nam fali. Ovom prilikom stvarno moram da se zahvalim dobrim i humanim ljudima iz FK Partizana. U saradnji sa njima sam uspela da dobijem dres Nemanje Jovića koji je potpisan od strane svih fudbalera Partizana i koji će biti postavljen na licitaciju. Sav prihod od licitacije ide za novi bubreg i za lečenje Milice Adamović - rekla je pevačica dodajući da je ovo je situacija koja zahteva naše maksimalno angažovanje.

Podelivši deo teške porodične priče, Manojlovićeva je navela da je Miličin otac preminuo četiri godine ranije, da joj je majka bolesna i da ima brata sa posebnim potrebama. Prethodno smo pisali kako nema živih srodnika koji bi joj mogli donirati bubreg.

Tim povodom javno su se prijavili Kristijan Golubović, potom 28-godišnji Anđelko Jeremić, a Milica nam je nedavno rekla kako ima tri potencijalna donora, te da je poslala analize za Tursku i da čeka rezultate poklapanja.

- Ja bih ovom prilikom u svoje ime, kao kad molim za sebe ili nekog svog, zamolila sve dobre ljude koji su u mogućnosti, sve poslovne ljude, sve vlasnike firmi, sve naše imućne političare, biznismene, pevače i sportiste, jer nam za pet dana treba 50.000 evra, a imamo 1.000.

Kad kažem nama mislim na Milicu, a ja sam je doživela kao nekog svog zato što se ona sama bori, zato što joj je otac umro 2017, zato što je majka bolesna, zato što ima brata sa posebnim potrebama. Ona je bolesna, ona čeka taj bubreg. U životnoj je opasnosti. Stvarno je u teškoj situaciji, ima samo nas - kazala je pevačica u videu.

Milici možete da pomognete uplatom na sledeće načine:

Uplatom na dinarski račun: 340 32189454 15

Uplatom na devizni račun:

Milica Adamović, Gusinjska 8, Beograd (Zvezdara) Serbia

IBAN RS35200000012505793407

Postal Savings Bank, Kraljice Marije 3

SWIFT/BIC code: SBPORSBGXXX

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA