Postigni što više koševa i pomozi akciji "Da sva deca skaču"

Ovaj projekat počinje humanitarnom akcijom u kojoj će posetioci na košarkaškom terenu pokušati da postignu što više koševa

  • 0
nataša kovačević fondacija

Foto: Promo

Humanitarna akcija "DA SVA DECA SKAČU“ održava se sutra, 7. septembra sa početkom u 12h ispred Kombank Dvorane, na Trgu Nikole Pašića gde će biti postavljen košarkaški 3x3 teren na kome će glavna junakinja filma "Skok“ Nataša Kovačević sa svojim prijateljima, među kojima će biti proslavljen glumac Milan Kalinić i uz pomoć prolaznika, ubacivanjem lopte u koš prikupljati sredstva za dečije nožne proteze.

Na dan svečane premijere, uz podršku kompanije SoccerBet, Fondacija "Nataša Kovačević“ pokreće svoj humanitarni projekat "Da sva deca skaču", gde je cilj da se deci do 15 godina sa sudbinom sličnoj Natašinoj, obezbede aktivne proteze koje bi im pružile priliku za normalan život. Ovaj projekat počinje humanitarnom akcijom u kojoj će posetioci na košarkaškom terenu pokušati da postignu što više koševa. Svaki koš donosi određenu sumu novca koja će biti namenjena nabavci aktivnih proteza za decu, a šutiraće i Nataša sa svojim prijateljima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA